Gordon verkast naar Dubai

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat Gordon ons kikkerlandje heeft verlaten om zon, zee, en strand op te zoeken in het verre Dubai. Ondanks dat –  volgens zijn eigen zeggen – paragnosten hebben vermeld dat hij al binnen een jaar terug zou zijn, is hij nog steeds helemaal op zijn plek daar. Tot tenminste 1 mei verbleef hij in zijn prachtige nieuwe woning, of hij daar op dit moment nog steeds verblijft is maar de vraag.

Bij een nieuw land, een nieuwe woning en daarbij een heel nieuw leven hoort een heel nieuw lichaam. Gordon besloot zijn leven nogmaals om te gooien om het gezonde pad te kiezen.

Hij is maar liefst 11,5 kg afgevallen

Via Instagram liet Gordon een aantal dagen geleden weten dat hij 11,5 kg is afgevallen. Hij deelde hier de before en after foto’s van op Instagram. “Ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen. Ik ben er nog lang niet maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen.”, schreef Gordon als tekst bij de foto’s. “Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat..”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

De reacties op de foto’s van Gordon zijn heel positief, op zijn eigen Instagram dan tenminste. Want op andere kanalen die de foto’s hebben gedeeld waren de reacties wat minder positief. Velen maken grapjes over Samantha Steenwijk, dat hij af zou zijn gevallen door paardrijden net zoals zij. Ook hebben sommigen commentaar op het feit dat hij gestopt is met het eten van koolhydraten. Maar goed, hij ziet er gelukkig uit en daar gaat het om.