Google komt met nieuwe toevoegingen aan Pixel-familie

Gadget liefhebbers opgelet: Google heeft weer iets voor ons in petto. Maak je klaar om de nieuwste toevoegingen aan Googles Pixel-familie te ontmoeten. De gloednieuwe Pixel 8-smartphones hebben een camera aan de achterkant die serieus ge├╝pgraded is, superstrakke beveiliging, en batterijen die je de hele dag meenemen op avontuur. De telefoons draaien op de krachtige Google Tensor G3-chip en de intelligente Google AI maakt ze slimmer dan ooit. En hier komt het beste deel: Google zal de Pixel 8 en Pixel 8 Pro maar liefst zeven jaar lang blijven voorzien van updates voor het besturingssysteem, beveiligingsupdates en toffe nieuwe features. Is dat even lekker!

Flink ge├╝pgradede camera’s

En de kers op de taart? De camera’s in de Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn flink verbeterd. Beter dan ooit tevoren, om precies te zijn. Met de kracht van Google AI heb je allerlei coole bewerkingsmogelijkheden tot je beschikking. En laten we het hebben over die groothoek- en ultragroothoekcamera’s – ze vangen zoveel meer licht op dan hun voorgangers. Plus, de Pixel 8 Pro heeft een telefotocamera met 5x optische zoom en vangt zelfs nog meer licht op. Dit is de Pixel-camera waar iedere aspirant-fotograaf van droomt.

Google pixel

Pixel Watch 2 komt naar Nederland

Maar dat is nog niet alles! Google lanceert voor het eerst ooit een smartwatch in Nederland, en ze noemen het de Pixel Watch 2. Deze slimme horloges combineren de handige Google-functies met de gezondheidskennis van Fitbit, zodat je alles uit je dag kunt halen en er stijlvol uitziet terwijl je dat doet.

Google pixel

Software-update voor Pixel Buds Pro

Oh, en laten we het niet vergeten: Google heeft hun Pixel Buds Pro ook een flinke software-update gegeven. Deze slimme oordopjes kunnen nu automatisch je muziek pauzeren en Transparantiemodus activeren als je met iemand in gesprek gaat. En met Bluetooth Super Wideband en Clear Calling wordt bellen een stuk helderder en scherper.

Dus, of je nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, een stijlvolle smartwatch, of gewoon een paar geweldige oordopjes, Google got your back.