Google Earth

De nieuwe update van Google Earth laat jou een 3D wereld ontdekken vanuit je luie stoel of bank. Hoewel niet de gehele wereld te ontdekken is met de nieuwe functie (iets wat haast onmogelijk lijkt) biedt de 3D functie behoorlijk wat internet plezier.

Naast de 3D functie is er een zogenoemde ‘Voyager’ functie geïntroduceerd. Een functie waarmee je populaire toeristische trekpleisters kunt bezoeken. Alleen dan zonder de drukte die erop af komt. Dat terwijl je een digitale tour krijgt, aangevuld met interessante informatie en slideshows. Voor deze functie wordt er samengewerkt met onder andere BBC en NASA.

Schermafbeelding 2017-04-24 om 14.40.42

Op de vraag of het ook daadwerkelijk zo goed voelt als het ontdekken van nieuwe landen en plekken, is het antwoord duidelijk. Dit wil niet zeggen dat we er geen uurtjes in stoppen om te zoeken naar gebieden waar we normaliter niet komen. Area 51 of City 40 bijvoorbeeld en natuurlijk is het altijd de moeite waard om een keer je eigen huis op te zoeken. Ga hier meteen aan de slag.

Ga je liever zelf op ontdekkingsreis? Check dan deze reisinspiratie en laat je inspireren om Australië met een klein budget te ontdekken.