Scooter voor op de golfbaan

Stel je voor: je bent op golfweekend met je vrienden en het afslaan is niet altijd jouw ding. Je pakt nu je golfkarretje en gaat op je dode gemak je bal opzoeken. Dit gaat toch veel te sloom? Gelukkig kan nu allemaal een stapje sneller met deze nieuwe golfmotor. Menig man vindt dat golfen een rustige sport is en dat er geen haast bij zit. Wij vinden dat golfen ook heel levendig kan zijn, want wie vindt het nou leuk om vier uur lang van hole naar hole te lopen?

 

Een beest op het golfveld heeft een beest als vervoer nodig. Sneller van hole wisselen, meer tijd om te perfectioneren en voor je weet ben je op het level van Tiger Woods.

finncycle

 

Beter dan een hole-in-one

Zie het al voor je, er is een groot golftoernooi en de beste golfers ter wereld scheuren over de baan op de motor. Nee, wij kunnen het ons ook niet voorstellen, daarom moet jij er verandering in brengen. Ook al speel je als een natte krant, met deze motor ben je echt wel het mannetje op de golfbaan.

Eigenlijk is er geen reden om deze motor niet te nemen. De batterij die er in zit gaat een hele achttien rondes mee op volle snelheid. Je kan het potje dus helemaal uitspelen zonder problemen, want midden in je game je motor moeten duwen, dat is ook geen pretje.

De motor heeft verstelbare suspensie, opvouwbare voetplaten en stuur. Maximale gewicht wat de motor kan dragen is 113 kilogram. De motor zelf weegt 41.7 kilogram inclusief de batterij en heeft een prijskaartje van $ 3.500.

GOLF-MOTOR

Ben je niet helemaal van de motoren en ga je liever met de fiets? Dan is deze e-bike voor op de golfbaan helemaal iets voor jou.