Betaalbare villa in Zuid-Scharwoude te koop op Funda

Het is weer zover. Er staat weer een betaalbare woning op Funda: dit keer is het een prachtige, vrijstaande designvilla. De woning is gelegen in Zuid-Scharwoude, een dropje in Noord-Holland. Het huisje is klein maar fijn en dat maakt het juist zo’n bijzondere woning. Het huis staat te koop voor €349.000,- en heeft een perceel van 105 m2. Hierin zit 79 m2 woonoppervlakte en de woning heeft twee slaapkamers. Gelukkig ligt de woning aan een rustige straat met kindvriendelijke speelplaatsen in de buurt. Verder bevat het huis ook nog een garage en een moderne dakterras.

Na binnenkomst kom je in de hal terecht met toegang naar de inpandige garage, bijkeuken, badkamer en toilet. Als je de hal helemaal doorloopt kun je zo de woonkamer inlopen met aansluitende keuken. De woonkamer is licht en open. De ruimte wordt opgedeeld in een stuk leefruimte en een open keuken. De keuken heeft een halve muur waaraan je ook lekker kunt eten. De indeling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor gezelligheid. Je kunt vanuit hier ook de tweede verdieping betreden door middel van de wenteltrap in de woonkamer.

Funda vrijstaande designvilla woonkamer keuken

De tweede verdieping is wat een de kleinere kant omdat er een groot stuk dakterras aan vast zit. Op deze verdieping is geen badkamer of toilet aanwezig maar wel een extra ruimte die je als studieruimte of kleine slaapkamer kan gebruiken. Beide slaapkamers zijn net als de woonkamer erg licht en hebben ook bergruimte beschikbaar.

Het dakterras is te betreden door de deur in één van de slaapkamers te gebruiken. Het dakterras is vangt veel zon en heeft genoeg plek voor een aantal zitplekken en tafeltjes. Er is dus genoeg ruimte in het huis om er wat moois van te maken. De woning is volledige gerenoveerd en ook de tuin is nog maar in 2021 aangelegd. De dakbedekking en de platen zijn zelfs nog helemaal vernieuwd in 2022. De vrijstaande Funda designvilla is woon-klaar dus pak al je spullen maar in en welkom in je nieuwe huis.

Zie hieronder meer foto’s (Funda):

Funda vrijstaande designvilla

woonkamer funda woning goedkoop

Funda dakterras