Melissa Joan Hart – 1996

We kunnen gerust stellen dat Melissa zijn eerste grote liefde was, ondanks zijn destijds jonge leeftijd. Beiden speelden in de tv-serie ‘Sabrina, the Teenage Witch’ in 1996. Het begon dus op de set, maar erg lang heeft het niet geduurd. Het goede neiuws is wel dat hij de smaak te pakken had en meer vrouwen zouden volgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 90s Classy (@90ssclassy)

Traylor Howard – 1998

Twee jaar later had de acteur een grote rol te pakken in de tv-show “Two Guys, A Girl, and a Pizza Place”. Dat was in 1998 en hij ontmoette Traylor Howard op de set. Deze tien jaar oudere actrice was net als Ryan de hoofdrolspeler en het duurde niet lang voordat ook nu weer de vonk oversloeg. Het verschil in leeftijd gaf de acteur in ieder geval de kans om veel ervaring op te doen, ook al zou de romance slechts acht maanden duren. Anno 2022 is Traylor bezig met haar derde huwelijk en heeft ze inmiddels twee zonen.

Kristen Johnston – 1999

Ryan Reynolds is blijkbaar niet de man om lang alleen te blijven en snel na zijn breuk met Traylor verscheen de volgende dame aan zijn zijde: Kristen Johnson. Ook zij was geen onbekende in Hollywood en had eerder gespeeld in “3rd Rock From the Sun”. Dat de twee acteurs een relatie zouden krijgen was voor veel fans een bijzonder gegeven en de verassing was des te groter toen ze samen opdoken tijdens de première van de “Green Mile”.

Alhoewel ook deze relatie geen lang leven beschoren was, bleven ze wel geruime tijd contact houden. Voor Kristen bleken de nadelen van het beroemd zijn een struikelblok te vormen en ze raakte zelfs gedurende een korte periode verslaafd, Inmiddels is ze alweer tien jaar clean.

Rachael Leigh Cook – 2001

Het volgende vriendin van Reynolds was Rachael Leigh Cook. Zij speelde de nerd in “She’s All That”. Nadat Ryan Reynolds en Kristen Johnston uit elkaar gingen, kreeg de acteur in 2001 een relatie met haar. Ook nu geldt dat Hollywood relaties zelden lang duren en na amper een jaar hield het stel het voor gezien. Of dat aan Ryan ligt weten we niet, maar feit is wel dat Rachael vrij snel na haar breuk met Ryan trouwde met collega-acteur David Gillies. Dat huwelijk zou zo’n 15 jaar duren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachael Leigh Cook (@rachaelleighcook)

Tara Reid – 2002

De eerste echt bekende actrice wandelde in 2002 het leven van de Canadese acteur binnen. Destijds speelde Ryan de rol Van Wilder in de film “National Lampoon’s Van Wilder.” Tara Reid zag hem wel zitten en als we de geruchten mogen geloven hebben ze kortstondig iets met elkaar gehad. Of dat echt zo is weten we niet, maar waar rook is, is vaak ook vuur. Hoewel de geruchten over hun relatie nooit werden bevestigd, was de chemie tussen de twee acteurs op de set van “National Lampoon” onmiskenbaar.

Alyssa Milano – 2002

De carrière van Ryan begon vanaf 2000 echt vorm te krijgen en de acteur wist een goede naam op te bouwen als comedyacteur. Voor de film “Buying the Cow” uit 2002 werd hij gecast als een typische rokkenjager met “Charmed”-ster, Alyssa Milano als tegenspeelster. Als je de film hebt gezien, dan weet je dat de chemie duidelijk aanwezig was tussen die twee en het duurde dan ook niet lang voordat de geruchten naar voren kwamen dat ze een setje waren. Beide acteurs hebben dat overigens altijd ontkent.

Alanis Morissette – 2002-2007

Met dergelijke kortstondige relaties zou je haast gaan denken dat Ryan geen man is om zich lang aan een vrouw te binden. Dat klopte tot Alanis Morissette in zijn leven verscheen. Het stel was verloofd van 2004 tot 2007 en hadden een solide relatie van vijf jaar. Desondanks leidde het nooit tot een huwelijk. Voor Ryan maakte dat blijkbaar niet veel uit, hij zou later verklaren dat zijn relatie met Alanis voelde als een huwelijk.

Kristin Booth – 2003

Tijdens zijn relatie met Alanis lag de focus van Reynolds vooral op het comedy genre. Het was dan ook geen verrassing dat juist hij werd gescreend voor een rol in de film ‘Foolproof’ uit 2003. Met tegenspeelster Kristin Booth had hij een intense klik, maar een relatie mocht het natuurlijk niet worden, hij was immers verloofd met Alanis.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kristin Booth (@kristintbooth)

Amy Smart – 2005

Het jaar 2005 was een druk jaar voor de acteur. Zijn relatie liep op de klippen en hij was weer vrijgezel. In Hollywood betekent dat waarschijnlijk dat je erg gewild bent en dus zou het niet lang duren voordat de volgende dame zich meldde. Tijdens het filmen van “Just Friends” in 2005 werkte Ryan nauw samen met Amy Smart en jawel, ook hier was de klik overduidelijk aanwezig. Of ze ook buiten de opnames gingen daten weet niemand, maar we denken dat het niet onmogelijk was.

Scarlett Johansson – 2007-2010

De eerste echte serieuze relatie diende zich al snel aan en in 2007 was het Scarlett Johnson die een plek in zijn leven kreeg. Blijkbaar was zij zo bijzonder dar Ryan met haar wel het huwelijksbootje instapte. Het stel koos voor een klein feest zonder pers en opdringerige fotografen, maar toch zou het geluk van korte duur zijn. Twee jaar later gingen ze uit elkaar. Voor Ryan was het duidelijk dat een huwelijk niet zijn ding was en wat hem betreft was het dan ook eens en nooit meer.

Wie zijn de andere ex-vriendinnen van Ryan Reynolds?

Na zijn relatie met Scarlett zouden nog vele dames volgen. In een periode van ruim tien jaar zou hij ruim zeven dames verslijten. Dat wil niet zeggen dat hij elk contact heeft bevestigd, vaak gaat het juist om geruchten en relaties die de fans wel zagen zitten. Zo gaat het gerucht dat hij in 2008 kort iets heeft gehad met Isla Fisher. Ook Agnes Fischer (2011), Charlize Theron (eveneens 2011) werden genoemd als mogelijke partners. Toch is er een vrouw die een bijzondere plek inneemt in het leven van de Canadees: Blake Lively.

Zijn huidige vrouw is Blake Lively – 2011-heden

Blake Lively en Ryan ontmoetten elkaar in 2011 tijdens de opnames van ‘Green Lantern’. In eerste instantie zou hun relatie slechts platonisch zijn, maar de chemie tussen hen was zo sterk dat de vonken oversloegen. Blijkbaar is Blake de dame wie het wel lukte om langdurig met Ryan gelukkig te zijn. Zo trouwden de twee in 2012 en zijn ze nog altijd bij elkaar. Sindsdien hebben ze samen drie dochters, zijn ze in verwachting van de vierde en zijn ze een van de meest geliefde koppels in Hollywood.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Het stel trouwde op een voormalige plantage in South Carolina en deze plantage diende ook als decor voor ‘The Notebook’. Het lijkt misschien romantisch, maar het is natuurlijk ironie ten top als je bedenkt dat Blake Lively de ex-vriendin is van Ryan Gosling, de hoofdrolspeler in de film.

Op reis naar Splitsville?

Bekend zijn is natuurlijk leuk en het is nog veel leuker als ondanks die geruchten je huwelijk nog steeds stand houdt. Dat is ook het geval met Blake en Ryan. De berichten over een op handen zijnde echtscheiding doen dan ook regelmatig de ronde. Een van de meest hardnekkige geruchten zou zelfs zijn dat Lively weer samen was met haar ex, Leonardo DiCaprio. Gelukkig weten we dat daar niks van waar is. Hun relatie is zelfs zo sterk dat Blake er doodleuk grappen over kan maken.