Mooie vrijstaande woning aan de Siniastrjitte 5

Deze vrijstaande woning is onlangs nog volledig gemoderniseerd, dus daar hoef je je als koper geen zorgen meer over te maken. Van oorsprong is deze woning eigenlijk een oude, kleinschalige boerderij die vele karakteristieke details bezit.

Naast dat de gehele tuin onlangs gerenoveerd is waarbij er nieuwe ruime terrassen zijn aangelegd met veel privacy, beschikt deze woning ook over nieuwe zinken goten en is tevens de woning zowel van buiten als van binnen volledig opnieuw geverfd. De moderne afwerking van deze woning is duidelijk zichtbaar. De woning beschikt daarnaast ook nog eens over volledig vernieuwd sanitair dat bestaat uit een nieuw toilet en er is ook een nieuwe moderne keuken aanwezig.

Informatie van de advertentie op Funda

De woning is dus gelegen in Lioessens. Dit is een dorp in Friesland dat ongeveer 380 inwoners telt. In het dorpje Morra wonen ongeveer 250 inwoners en deze twee dorpen zijn sociaal en maatschappelijk sterk met elkaar verbonden. Het dorp ligt vlak bij de Waddenzee, Lauwersmeergebied en de prachtige zeedijk, waar je heerlijk een lang stuk kan wandelen of fietsen als je op zoek bent naar rust en ontspanning in de natuur.

goedkoop vrijstaand huis funda

De woning zelf heeft een woonoppervlakte van 48 m² en een perceel van 220 m². Op de begane grond is de hal te vinden met een gang die voorzien is van een witgoedaansluiting en meterkast. Verder is hier ook de badkamer met douche en wastafel aanwezig en een apart vernieuwd toilet. Verder is hier ook de woonkamer inclusief open keuken, slaapkamer en berging met cv-opstelling aanwezig. De verdieping is te gebruiken als slaapzolder en berging. De tuin ligt voor het grootste gedeelte aan de achterzijde waardoor je veel privacy hebt en de woning biedt de mogelijkheid om je auto op eigen terrein te parkeren.

De stad Dokkum is eenvoudig met de fiets of auto te bereiken, dus voor je het weet bevind je je in de stad waar je terechtkan voor je dagelijkse boodschappen. Ook de veerdiensten naar Ameland en Schiermonnikoog liggen niet ver van Lioessens af. Kortom, een mooie moderne woning op een unieke locatie vol met natuur en diverse mogelijkheden. Bekijk hieronder enkele foto’s:

instapklare woning funda woning friesland funda

zolder woning