Met je vrienden op vakantie binnen Europa

Of je nou heel graag de Big Ben wil zien, een foto wil maken bij de toren van Pisa of een rondleiding wil in het stadion van FC Barcelona; het kan nu allemaal voor een prikkie. Ryanair biedt namelijk momenteel ontzettend goedkope vluchten aan naar hele toffe plekken in Europa, zoals Pisa, Barcelona, Londen en Madrid. Dit is de kans om samen met je vrienden een leuke tijd te beleven en die ene trip – waar jullie het al zo lang over hebben – echt waar te maken.

 

Diverse bestemmingen

Als jij nu een leuke bestemming in gedachte hebt en ben je benieuwd of jij en je vrienden er voor een klein bedrag heen kunnen vliegen? Bekijk hier dan de lijst met alle afgeprijsde bestemmingen die Ryanair te bieden heeft. Zeker het bekijken waard, want zeg nou eens eerlijk: wie wil er niet ontspannen op vakantie met vrienden voor een paar tientjes?

Voor iedereen die echt zo min mogelijk wil betalen is het aangeraden om vanaf Eindhoven Airport te vliegen. De tickets zijn daar namelijk nog goedkoper dan vanaf Schiphol in onze hoofdstad. Ook vliegen vrijwel alle vluchten vanaf Eindhoven en zijn de vluchten vanaf Amsterdam zeer beperkt.Vakantie foto Ryanair