Wie is Reinier Zonneveld?

Reinier Zonneveld is een 31-jarige Nederlandse dj uit Alphen aan de Rijn. Hij staat voornamelijk bekend om het produceren en draaien van technomuziek en staat vaak op Nederlandse festivals en evenementen zoals Awakenings. In 2017 richtte hij zijn label ‘Filth on Acid’ op. Zonneveld was ook nog eens een voorbeeldige student. Zo heeft de dj econometrie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daar heeft hij zijn bachelor gehaald en volgde daarna ook nog eens twee masteropleidingen: ‘Corporate finance’ en ‘Real estate finance’.

De dj is zeer succesvol in de muziekwereld en doet zo’n 150 optredens per jaar. Het is dan ook te verwachten dat hij niet krap bij kas leeft. Zonneveld heeft dan ook een ontzettend luxe auto aangeschaft die hij nu een paar ‘ leuke upgrades’ heeft gegeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)

De dikke sportwagen van de Nederlandse techno dj

Reinier Zonneveld rijdt in een ongelofelijk dikke sportwagen. De 31-jarige dj uit Alphen aan de Rijn heeft een zwarte Ferrari F8 Tributo. In een Instagram-post van AbsoluteMotors is te zien dat hij zijn gloednieuwe wagen heeft bestickerd. Op de linker deur staat er nu in vel gele koeienletters ‘karren maar’ en op de ruit heeft hij zijn Instagram-naam laten plaatsen. Deze Italiaanse sportwagen bereikt 0-100 km/h in minder dan 2.9 seconden. Te laten komen voor een optreden is voor Zonneveld dus haast onmogelijk.  De prijs van de Ferrari wordt geschat op zo’n 300.000 euro. Zeker niet slecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Absolute Motors (@absolute.motors)