TikTok-ster laat lifehack zien voor goedkope vliegtickets

Het is niet verrassend dat deze handige truc voor vakanties veel mensen blij heeft gemaakt. Dankzij de lifehack kun je geweldige kortingen vinden en mensen zijn er razend enthousiast over. We moeten TikTok-gebruiker @aroundtheatlas bedanken voor haar video die zo populair is geworden. In haar korte video laat ze zien hoe je goedkope vliegtickets kunt vinden met Google Flights, zelfs als je alleen reist in de economyclass. Dit is de truc om goedkope vliegtickets te krijgen: ze klikt gewoon op ‘overal’ en laat de vertrek- en aankomsttijden leeg. Daarna verschijnt er een kaart met goedkope retourvluchten van overal ter wereld, zelfs verre bestemmingen. Bijvoorbeeld, je kunt al voor slechts 39 pond, omgerekend zo’n 45,10 euro, naar Griekenland vliegen of voor 336 pond, omgerekend zo’n 388,56 euro, naar New York. Ze was zelf verbaasd door deze ontdekking en vroeg haar volgers of ze er al van wisten. Ze zei: “Weet iemand anders dit? Ik denk dat niet veel mensen deze geweldige truc kennen!”

Bekijk de virale TikTok hieronder:

@aroundtheatlas how to get super cheap flights!! #travel #cheaptravel #fyp #travelhacks ♬ original sound – Around The Atlas🌍✈️

Meerdere mensen kunnen profiteren van kortingen

Bovendien zie je aan de zijkant van het scherm beschikbare data, wat het plannen van je zomervakantie heel gemakkelijk maakt. Deze slimme truc werkt zelfs als je met een groep reist, dus meerdere mensen kunnen profiteren van geweldige kortingen. Sinds de video op TikTok werd geplaatst, hebben meer dan 1.100.000 mensen deze bekeken terwijl ze hun volgende reis plannen. Iemand maakte zelfs een grapje: “Ik kan meerdere keren op en neer naar Europa vliegen voor minder geld dan de trein naar Londen.” Een ander zei: “Vliegen naar Manchester is duurder dan naar Barcelona gaan.” Maar wat nog interessanter is, is dat een andere TikTok-gebruiker een andere truc voor Google Flights deelde. Hij raadt mensen aan om de ‘verkennen’-knop te gebruiken voor vergelijkbare resultaten.

goedkope vliegtickets

Nu we onze vluchten en vrije tijd hebben geregeld, moeten we alleen nog manieren vinden om te betalen voordat we vertrekken. Het goede nieuws is dat er ook trucs zijn om geld te besparen op accommodatie en andere uitgaven tijdens je reis. Dus waar wacht je nog op? Pak je telefoon en probeer deze geweldige truc zelf uit. Binnenkort vind je misschien wel de goedkoopste vluchten naar je favoriete bestemming!

goedkope vliegtickets