De villa bestaat uit twee verschillende woonlagen. Op de begane grond van het huis is onder andere een grote woonkamer te vinden die aansluit op de eetkamer. Deze ruimtes kun je mooi van elkaar afsluiten door middel van twee authentieke glas-in-lood schuifdeuren. Daarnaast geeft een deur in deze eetkamer toegang tot nog een kamer met een erker en openslaande tuindeuren. Deze kamer wordt nu gebruikt als zitgedeelte, maar zou je zo bij je woonkamer kunnen betrekken.

woning opknapper te koop op funda koopje

Tot slot maken de harten van retroliefhebbers een sprongetje bij het zien van de keuken op de begane grond, want deze is met recht nostalgisch te noemen. Ondanks de retro stijl werkt de keuken nog prima. Als je er toch voor kiest om het keukenblok eruit te slopen – wat we wel kunnen begrijpen – is het verstandig om een deel van de bijkeuken te betrekken bij de keuken. Deze is namelijk twee keer zo groot als de keuken zelf en hierdoor lijkt het huis meteen een stuk groter.

Op de eerste verdieping zijn er drie verschillende slaapkamers te vinden met een badkamer, waarbij de grootste slaapkamer toegang biedt tot een groot balkon. Maar daar blijft het niet bij. Aan de andere zijde is namelijk nog een balkon te vinden, dus dat betekent dat je de hele dag kunt genieten van het zonnetje. Naast een groot woonoppervlak is er ook een enorm perceel te vinden. Dit beschikt over een tuin die veel potentie biedt, een grote garage en als kers op de taart een enorme oprijlaan, waardoor je dus nooit last hebt van pottenkijkers. Er moet dus nog genoeg gebeuren, maar je kunt hier met twee rechterhanden zeker je eigen paleisje van maken.

Zie hieronder meer foto’s van de woning in Beneden-Leeuwen:

woning met oude keuken te koop funda gelderland

funda woning met zwembad te koop Gelderland villa

funda woning te koop beneden leeuwen