UV-insectenval

Er zijn verschillende manieren om van die vervelende muggen af te komen. Echter zijn het vaak slechts wanhoopspogingen die niet effectief zijn. Gelukkig zal deze UV-insectenval van de Lidl jou helpen om van je muggenprobleem af te komen. Met de afmetingen van 12,6 x 29,5 cm is het een handige val die jou verzekert van een goede nachtrust. Nooit meer die vreselijke jacht in de nacht, dat irritante gezoem en het gekrab aan de muggenbulten gedurende de dag. Wie wilt dat nou niet?

Het is echt zo’n gadget waar je in eerste instantie niet snel aan zou denken. Maar wanneer je een goede UV-insectenval in huis hebt gehaald, is het een van de fijnste investeringen die je maar kan maken. Echter is deze muggenval met een prijs van nog geen 15 euro niet eens écht een investering te noemen. Maar ben er snel bij, voor je het weet is ie weg.

Check hier voor meer info over de UV-insectenval.

muggenval lidl uv goedkoop

De accu is een niet vervangbare Li-ionbatterij: 3.7V⎓ / 2000mAh en gaat, eenmaal volledig opgeladen, zo’n 8 uur mee. Maar hoe werkt deze muggenkiller dan? Het UV-licht lokt muggen in de val en doet de rest. Het houdt niet alleen de insecten van je af, maar zal er ook voor zorgen dat ze daarna niet meer zullen vliegen. Hoewel het hierbij gebruik maakt van chemische stoffen, is de lamp veilig voor gebruik wegens de spatwaterdichte behuizing van kunststof.

Dat de Lidl met enige regelmaat komt met enorme knallers, dat moge duidelijk zijn. Vooral in de zomer zie je genoeg handige gadgets voorbij komen. Met dit warme weer wil je niks anders doen dan neerploffen en genieten van het zonnetje. In het park, thuis in de tuin, op het balkon of zelfs op het strand – we willen het liefst zo min mogelijk doen. Met deze spotgoedkope Airlounge van de Lidl kan jij overal waar jij maar wilt lekker comfortabel liggen te chillen, genietend van het zonnetje.