De pizzasteen van de ALDI

De leuke, warme zomerdagen zijn alweer in aantocht en dat betekent dat de familie of vriendengroep weer eens gezellig langs kan komen voor een barbecue. Vaak staat er dan vlees op het menu, maar nu hoeft dat niet meer het geval te zijn. De ALDI verkoopt namelijk een handige pizzasteen voor een zeer zachte prijs. Met deze zomerse must-have kan je een heerlijke, krokante pizza’s binnen no time serveren. Ideaal!

 

Deze pizzasteen is van duurzaam materiaal gemaakt en groot genoeg voor gangbare pizzamaten. Maar hoe gebruik je deze barbecue must-have dan? Het is heel simpel: leg jouw verse pizza op de steen en leg je deze op de barbecue. De uitzonderlijke thermische eigenschappen van deze pizzasteen zorgen voor een heerlijk en knapperige pizzabodem. De pizzasteen is niet alleen geschikt voor de barbecue, maar je kan hem ook gebruiken in de oven.

pizzasteen te koop aldi goedkoop

Ontzettend lage prijs

Deze pizzasteen staat vanaf 29 april in de schappen van de ALDI. Je hebt keus uit twee verschillende vormen zo kun je kiezen voor een ronde of een vierkante pizzasteen. Leuk voor wanneer je een pizza in een andere vorm wil maken. De prijs van dit product bedraagt slechts €9.99. Wees er dus snel bij want deze actie wil je zeker niet missen. Op = op!