Deze brute BMW staat te koop

Deze BMW is écht gemaakt voor het circuit, dus we denken ook niet dat je er een kenteken voor zal krijgen. De auto is namelijk helemaal gestript, waardoor ook alle veiligheidselementen van de auto zijn gehaald. Daarentegen is er wel een bizar grote metalen constructie gemaakt, zodat je het wél overleefd als je van de baan af vliegt.

Voor deze prijs koop je overigens normaal écht geen raceauto van deze snelheid. Dus wanneer je altijd al wilde scheuren met een dik racemonster, is het nu je kans om erop te bieden.

bmw racemonster

BMW Racer E36 M3 GTR 5.0

Het gaat hierbij om een BMW Racer E36 M3 GTR 5.0. De auto heeft een V8-motor en heeft het vermogen van 452PK, waarmee hij iedereen er op de baan uit kan rijden. Maar we moeten wel eerlijk zijn: het is niet moeders mooiste. Althans, je kan zien dat de auto uit het bouwjaar 1999 komt. En dan het interieur van de auto: precies zoals je bij een raceauto zou willen hebben.

De auto is compleet gestript én er is dus een metalen constructie in gebouwd. Daarnaast is er een knoppenpaneel waarmee je de boel kan besturen. Ook het racestuur en de racestoel ontbreken niet. En voor deze prijs is het een prima racewagen. Geloof ons maar, hier haal je de buurman wel mee in.

racestuur van de BMW

Bieden vanaf 1.000 euro

Op de website kunnen mensen bieden op de auto vanaf 1.000 euro. Inmiddels staat de teller van biedingen al op 16.750 euro. De waarde van de auto is in deze staat geschat op 28.000 euro, dus zou je de veiling nu winnen, dan betaal je ruim 10.000 euro minder dan wat de auto normaal zou moeten kosten. Je moet overigens wel snel zijn, want de veiling sluit al op 4 november.

Bekijk hier nog wat foto’s van het scheurmonster:

raceauto veiling raceauto veiling raceauto veiling BMW