De Lidl gadgets voor de zomer

We kunnen er gewoon heel duidelijk over zijn: wij mannen houden van vlees. In de zomer is barbecueën één van onze favoriete bezigheden. Met al je vrienden in de tuin of in het park, het maakt niet uit. Zoals jullie wellicht wel weten, komt de Lidl eens in de zoveel tijd met een knaller van een actie. Onlangs verscheen hun eerste knaller van deze zomer al online: de opblaasbare jacuzzi van de Lidl. Echter komt er nu een deal die minstens net zo goed is. De Lidl verkoopt nu namelijk een goedkope variant van de wereldbekende BBQ.

goedkope green egg bbq lidl

Goedkope variant van een wereldbekende BBQ

De goedkope variant draagt de naam Buschbeck Kamado 13″. Hij is geschikt voor temperaturen tot maar liefst 370 °C (dus perfect voor het aanbraden van al jouw steaks) en beschikt over een groot grillrooster van Ø27 cm. Bovendien is de Buschbeck Kamado 13″ geschikt voor het rustig laten garen van vlees op temperaturen van 110-135 °C en is de warmte gemakkelijk te regelen via de luchtsleuf. Deze BBQ van hittebestendig keramiek met vuurvaste binnenkant rust in een standaard van gelakt metaal. De buitenzijde van de oven heeft een duurzame, weerbestendige coating en een greep van bamboe. Dit alles maakt deze BBQ stijlvol, praktisch en mannelijk.

goedkope green egg bbq lidlGreen Egg BBQ goedkoop

De afmetingen van deze goedkope variant zijn 35 x 55 x 41 cm en het gewicht is 24 kg. Voor een bedrag van 139 euro kan jij deze zomerse must-have aan de haak slaan. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en rood. Echter denken wij wel dat je er snel bij moet zijn, de groene variant is namelijk al uitverkocht. Dus mocht jij nog op zoek zijn naar een zomerse must-have, dan kan jij hem hier online bestellen.