Valencia is de stad met de goedkoopste bier

Spanje is een van de populairste bestemmingen onder de Nederlanders. Jaarlijks wordt het land maar liefst een paar miljoen keer bezocht door Nederlanders. Het land bruist van de prachtige steden, waaronder de romantische stad met smalle straatjes, waar je overigens de lekkerste paella kunt eten. We hebben het natuurlijk over de stad Valencia.

In Valencia kun je genieten van een halve liter bier voor slechts € 2,-, dit zijn spotgoedkope prijzen voor bierliefhebbers. Daarnaast is Valencia is zelfs uitgeroepen tot een van de beste steden in Europa voor goedkope bier, naast Porto in Portugal. Dus jij en je maat kunnen gerust een hele middag op het terras zitten zonder een nier te hoeven verkopen.

Voor liefhebbers van ambachtelijk bier heeft Valencia ook veel te bieden, met brouwerijen die traditionele Valenciaanse bieren zoals Turia Märzen. Voor degenen die de voorkeur geven aan alcoholvrij bier, zijn er populaire Spaanse opties zoals Mahou Sin en San Miguel 0.0.

Je zal niet lang bezig zijn met het zoeken naar een gezellige plek om te kunnen genieten van een drankje. Er zijn talloze barren in Valencia, waaronder waaronder La Casa De La Mar en Ostrabar Valencia, die bekend staan om hun ijskoude bier en heerlijke oesters. Klinkt lekker, hè?

Er zijn verschillende vliegtuigen die vliegen naar de goedkoopste bier stad. De prijzen voor een vliegticket kunnen erg variëren, want het is geheel afhankelijk van de periode, plek en afstand. Als je vliegt met Transavia ben je voor een enkele reis vanaf Eindhoven slechts € 63, – kwijt. Het hoeft dus helemaal niet duur te zijn om met je maten een weekend weg te gaan. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in Valencia!