Een goedkoop vakantiehuis in Groningen staat te koop op Funda

Dit vakantiehuis, dat te koop staat op Funda, is gevestigd in Delfzijl.. Deze vrijstaande woonboot heeft een oppervlakte van 53 vierkante meter en beschikt over 3 kamers, waarvan één slaapkamer.

Dan vraag je je natuurlijk af: hoe moet ik met mijn vrienden één slaapkamer delen? Deze woning bestaat uit twee delen, dus het zijn twee huisjes. Het andere huisje heeft ook één slaapkamer en is in verhouding iets kleiner dan de ander. Alle twee de woningen zijn in bezit van een badkamer en toilet. Aangezien het geheel dus twee slaapkamers heeft, kan je daar met vier vrienden verblijven en heerlijk tot rust komen. En niet te vergeten, de vraagprijs van dit huis is slechts 150.000 euro. Als je met z’n vieren bent is, is dat goed te doen!

Wat staat er in de Funda advertentie?

Het adres van dit vakantiehuis is Snikkepad 7, 9934 PW in Delfzijl en de huisjes zijn gebouwd in 1965. De woning beschikt over airconditioning, natuurlijke ventilatie en een TV-kabel. Het huis bestaat uit twee delen met daartussen een royaal terras met zicht over het kanaal.

De oever behoort tot de woonboot en beschikt onder andere over een fietsenberging. Heerlijk om dus je fiets mee te nemen en de prachtige omgeving te verkennen. De indeling van de woning bestaat uit een voordeur  met toegang tot de centrale hal. Vanuit deze hal kun je de zonnige woonkamer en open keuken met tuindeuren bereiken. Aan de andere zijde van de woonboot bevindt zich de slaapkamer met bergruimte. Daartussen staat een nette badkamer met douche en dubbele wastafel, maar ook een separaat toilet. Het geheel wordt gecompleteerd door middel van een tweede slaapkamer.

Het uitzicht over het kanaal ziet er gaaf uit en de eenden zwemmen letterlijk onder je ramen door. De woning ligt aan een rustige weg, vaarwater, een bosrijke omgeving en heeft een vrij uitzicht. Een perfecte kans om lekker te ontspannen en even weg uit je eigen omgeving te zijn. Hieronder staan een paar foto’s van het vakantiehuis. Als je meer wilt zien van dit goedkope vakantiehuis, kijk dan de foto’s hieronder (Funda):

perfect vakantiehuis groningen te koop

vakantiehuis funda te koop nederland

slaapkamer goedkoop vakantiehuis te koop funda