John Heitinga en Charlotte-Sophie leerden elkaar kennen op het EK 2004

John Heitinga en Boudewijn Zenden waren op het EK van 2004 nog ploeggenoten. De liefde tussen de zus en ploeggenoot van Boudewijn ontstond ook tijdens dat toernooi, nadat Heitinga al eerder Charlotte-Sophie zag rondlopen in het spelershome. In eerste instantie waagde hij nog geen stap, ook omdat hij dacht dat ze al bezet was, maar toen dat niet zo was sloeg hij toe. Geen verkeerde zet want de blondine en de hoofdtrainer van Ajax zijn inmiddels al bijna twintig jaar samen.

 

Haar loopbaan

Charlotte-Sophie heeft een studie in hotel-en toeristisch management gedaan, maar werkt tegenwoordig als art director. Verder heeft ze een sierradenmerk opgericht: 28and31. Ze hoopt dat dit een groot succes wordt, zo vertelde ze in een interview met Quote ooit het volgende: ‘Ik ben nooit het type geweest dat in een Chanel-winkel met haar creditcard staat te zwaaien. Al is dat natuurlijk wel een meisjesdroom. Lekker een keer helemaal losgaan; ik hoop dat ooit eens van mijn eigen geld te kunnen doen.’

Groot huwelijksfeest

Zes jaar na dat EK in Portugal, besloten ze in het huwelijksbootje te stappen. Dit werd uitgebreid gevierd met een sprookjeshuwelijk op Ibiza. Deze bijzondere gebeurtenis werd door talloze beroemdheden bezocht, waaronder namen als Frank de Boer, Patty Brard, Gordon en Rafael van der Vaart. Dit feest duurde drie dagen en dat was een goed voorteken want het werd een gelukkig huwelijk. Ze hebben ook drie kinderen op de wereld gezet: Jezebel, Rixo en Lennox.

De vrouw van John Heitinga op Instagram

Hieronder zie je wat foto’s van Charlotte-Sophie Zenden op Instagram: