Wat heeft de Batman motorhelm allemaal te bieden?

Stel je voor, een geweldige die speciaal ontworpen is om je rit op de motor extra cool te maken. Deze Batman motorhelm is helemaal goedgekeurd volgens de DOT & ECE normen, wat betekent dat hij superveilig is om op de motor te dragen.

Wat deze helm echt bijzonder maakt, is dat je hem kunt krijgen in verschillende maten, zodat hij perfect past. Of je nu een Small (S), Medium (M), Large (L), Extra Large (XL) of zelfs Extra Extra Large (XXL) nodig hebt, ze hebben het allemaal.

En het wordt nog beter! Je kunt zelfs de ledlichtjes op de helm aanpassen in wit, rood, blauw, groen of geel. Hoe vet is dat? Als je zelfs suggesties hebt voor patronen die je op de helm wilt hebben, kun je die met de maker of contactpersoon delen. Diegene zal zijn best doen om aan je wensen te voldoen.

Deze helm is met de handgemaakt van hoogwaardig materiaal gemaakt, namelijk met glasvezel. Dat betekent dat ‘ie niet alleen stoer is, maar ook duurzaam en stevig.

Batman Arkham Knight motorhelm

Hoeveel kost deze Batman motorhelm?

Nu, over de prijs. Deze geweldige Batman motorhelm kost meer dan 265 euro, en dat is inclusief 74,50 euro voor de verzending. Dat is best prijzig, want een glasvezel integraalhelm begint bij ongeveer 120 euro. Al komt die hoge prijs niet uit de lucht vallen. Volgens de maker duurt het namelijk ongeveer 21 dagen om deze helm met de hand te maken. Maar dan krijg je ook wat natuurlijk.

Maak je verder geen zorgen, zodra de helm klaar is, zal hij binnen 14 tot 21 dagen bij je worden afgeleverd, afhankelijk van welke verzendservice je kiest.

Dat betekent dat je binnenkort als een echte superheld over het asfalt kunt rijden met je Batman Arkham Knight motorhelm. Veilig en stijlvol, wat wil je nog meer?

batman motorhelm

Wil jij die helm hebben? Koop ‘m dan hier online.