Funda kluswoning in Tzummarum

Deze Funda kluswoning is gelegen in het dorpje Tzummarum in de gemeente Waadhoeke, provincie Friesland. Zo staat deze woning momenteel op Funda voor 99.000 euro te koop, alleen moet er wel nog het een en ander aan gedaan worden. Zo moet de benedenverdieping opnieuw ingedeeld worden. Er is al een eenvoudig toilet, douche en een keukentje in de woning. Achter de woning staat een grote houten schuur van ongeveer 4 m bij 4,5 meter, wat ideaal te gebruiken is als berging. De woning is perfect gelegen aan het begin van de hoofdstraat in Tzummarum, op ongeveer 175 vierkante meter grond.

funda kluswoning

De benedenverdieping van de Funda kluswoning beschikt dus al over een eenvoudig toilet en eenvoudige douche in de aanbouw aan de achterzijde van de woning, maar moet dus nog geheel opnieuw ingedeeld worden. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers aanwezig inclusief een vlizotrap die je naar de vliering op de tweede verdieping brengt.

funda kluswoning

Ligging

De woning is perfect gelegen aan het begin van de Dorpsstraat in Tzummarum. Daarnaast is er ruim voldoende openbare parkeerruimte langs de openbare weg. Tzummarum is een dorp gelegen in de gemeente Waadhoeke in de provincie Friesland. Het ligt ten noordoosten van Franeker, wat niet ver van de Waddenzee ligt. Door het dorp lopen de N393 en N384 en door het dorpsgebied stromen de Tzummarumervaart en de Oosterbierumervaart. Het dorp telt ongeveer 1.370 inwoners. Deze woning is ideaal voor mensen die de rust van een dorp zoeken en die het niet erg vinden om te klussen. Durf jij het aan?

funda kluswoning

Meer zien van de woning? Ga dan naar de verkoopadvertentie.

Beeld: Van Brussel Wiebenga makelaars & taxateurs.