Lomakeskus Revontuli Glass Igloos

Deze iglo bevindt zich op een waanzinnig mooie locatie met een privé-strand. Boek je deze accommodatie, dan word je ondergedompeld in een vijfsterren-behandeling. De iglo’s aan dit strand liggen namelijk in de buurt van een restaurant, bar en privé-lounge. Het uitzicht en de omgeving blijft echter het belangrijkste tijdens een overnachting als deze. Met water (en in de winter ijs) zo ver als het oog kan zien zit het daar wel goed mee.

Check hier de beschikbaarheid via booking.com.

iglo iglo

Ollero Eco Lodge

Boek je deze lodge, dan heb je de beschikking tot meerdere slaapkamers en de mogelijkheid om in de buurt te skiën of te wandelen door de ongerepte natuur. Of wat dacht je van een sleetocht achter een rendier? Er is nog één extraatje: het is een glazen iglo die zich midden op het ijs bevindt. Je moet het maar durven, maar vet is het zeker. Als we de foto’s moeten geloven van de desbetreffende iglo, maak je waarschijnlijk een adembenemende avond door op het ijs (dat hopelijk sterk genoeg is).

Via booking.com kun jij het prachtige uitzicht in het echt ervaren door te boeken!

igloigloigloiglo

Kakslauttanen Arctic Resort

Op het grote terrein van het Kakslauttanen Arctic Resort kan je ook een iglo boeken, of een traditionele houten chalet. De iglo heeft een glazen dak, zodat je, samen met andere gelukkigen vanuit het bed naar de prachtige sterren en vergezichten kan kijken. Bovendien bevindt zich hier de grootste rooksauna ter wereld. Dat is geen sauna waar binnen wordt gerookt, maar één die nog op de traditionele Finse manier met een soort houtkachel wordt verwarmd.

Check via booking.com wanneer jij naar Finland reist om de sauna zelf te ervaren!

igloigloiglo

Arctic Land Adventure Glass Igloos

Deze iglo’s liggen op een super gave locatie: naast een rendierenranch en bij een groot stuk ongerepte wildernis. Je Finland-avontuur wordt hierdoor helemaal compleet. Bovendien zijn er genoeg coole winteractiviteiten te doen: van skiën tot ijsvissen en een sneeuwscooter rijden.

Als je nu naar booking.com gaat, ben je niet ver verwijderd van deze adembenemende ervaring.

igloigloiglo