Gianluca Vacchi en zijn jongere vrouw hebben een kind

Wij hebben het al eens eerder gehad over deze Italiaan met stijl. Je zou kunnen zeggen dat hij een Italiaanse en wat oudere Dan Bilzerian is, maar deze man heeft toch echt wel veel meer klasse. Deze man is echt de ultieme 50 plusser die het leven leeft. Geld, tattoos, goed lichaam, humor, een prachtige vrouw en dan nu ook nog een kind. Het is nu echt compleet voor Gianluca Vacchi met zijn aanzienlijk jongere vrouw.

Deze man is inmiddels 53 jaar oud, maar zijn vriendin heeft net de 25 aangetikt. Hun liefde wordt bezegeld met de geboorte van hun dochter, maar niet voordat hij een TikTok maakt. Wat een man.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

In The delivery room trying to help her to come out …but i start thinking she doesn’t want to see me😂 @sharfonseca ❤️

Een bericht gedeeld door Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) op

Gianluca Vacchi zal een gedeelte van zijn levensstijl in moeten ruilen voor luiers en nachten lang wakker blijven nu dat hij een kind heeft. Hij zal er nu toch echt aan moeten geloven dat hij een papa is en zijn verantwoordelijkheden heeft. Maar wij denken dat deze man zijn dochter vele mooie dingen kan leren en aardig wat klasse kan meegeven. We hopen vooral dat hij dezelfde mooie vent blijft als dat hij nu is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dance battle with my beloved @lance.emmanuell 🕺😂

Een bericht gedeeld door Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) op

De knappe Sharon Fonseca is zijn vriendin

De vriendin van de Italiaanse gentleman heet Sharon Fonseca. Zij is inmiddels 25 jaar oud en heeft net haar prachtige dochter op de wereld gezet. Deze knappe dame is een lust voor het oog en past helemaal in de wereld van Gianluca Vacchi.