Een gezond kerstcadeau voor de goede voornemens

Goede voornemens hebben we allemaal. Nu is het alleen nog de vraag om die uit te doen komen. Wellicht ben jij de afgelopen maanden zelfs al begonnen met meer sporten en gezonder en gevarieerder eten. Of je nu een doorgewinterde sporter bent óf tamelijk nieuw in de wereld van sport bent: mocht je op zoek zijn naar een gezond kerstcadeau, check dan vooral degene hieronder.

Polar horloge

Indien jij een sterk gemotiveerde of zelfs topsporter bent, is het handig om je trainingsschema en persoonlijke groei bij te houden. Dit kan motiverend werken en vertelt je precies waar jij bent in jouw aanloop richting die marathon of belangrijke wedstrijd. De Polar Vantage V Titan is in dit geval het perfecte sporthorloge om in huis te hebben.

Het horloge is geschikt voor meerdere sporten, waaronder hardlopen en zwemmen. Functies die het horloge onder andere heeft zijn het meten van je hartslag, het meten van de mate waarin je lichaam belast wordt, de kwaliteit van je slaapritme beoordelen en je zwemgegevens uiteenzetten. Het horloge is heel licht en gaat lang mee: perfect dus voor je lange trainingssessies.

polar-vantage-v-titan-1500x1500

Vantage V Titan

Polar €599,90 Shop nu

Vacublend

De Vacublend zorgt voor een optimale smaak en mate van gezondheid bij elke shake die je er mee maakt. Dit gebeurt doordat de Vacublend 80% van de lucht uit de blender haalt. Hierdoor kan de blender sneller draaien en gaan er minder stoffen zoals vitamines en mineralen verloren. Het is daarom een perfecte ondersteuning wanneer jij ervoor kiest om het nieuwe jaar te beginnen met juicen. Bovendien kan je er niet alleen smoothies, maar ook soepen en dressings van maken.

zilver-png

Vacublend Silver

Vacublend €399 Shop nu

Wellness Ball Active Sitting 55 cm

Heb jij een kantoorbaan, dan zit je waarschijnlijk meer dan dat je staat of beweegt. Het is in dit geval van groot belang om dit zitten te doen op een gezonde wijze waarbij je de juiste zit- en lichaamshouding aanneemt. Dit doe je met behulp van de Wellness Ball Active Sitting 55 cm. Dit is een grote, ronde gymbal.

Door hier op te zitten, stimuleer je de juiste houding. Dit komt doordat je rug microbewegingen creëert wanneer je op de Wellness Ball zit. Deze microbewegingen hebben vervolgens een stabiliserend effect op de wervelkolom. Bovendien leent de bal zich goed voor allerlei soorten oefeningen, wat het een gezond kerstcadeau maakt.

wellness_ball_active_sitting_hero_3_3

WELLNESS BALL™

TechnoGym €245 Shop nu

 

Handige citruspers

Er is niets zo lekker én gezond als een versgeperst sapje. Met de SOLIS Pro Type 845 Citruspers wordt dit ook nog eens heel gemakkelijk. De citruspers heeft namelijk verschillende functies. Zo is het apparaat ingesteld om zo weinig mogelijk geluid te maken. Ook is hij gemakkelijk demonteerbaar en dus in een handomdraai schoon te maken. Ook zijn er twee verschillende standen toegevoegd die bepalen of er veel of weinig vruchtvlees in jouw sapje komen. Mocht jij in het nieuwe jaar willen afvallen met juicen, dan is het sowieso handig om een goede citruspers in huis te hebben.

 

Comfortabele trainingsmat

Ongeacht al die goede voornemens zullen er vast dagen zijn dat je geen zin hebt om naar de sportschool te gaan. Wellicht ben je te moe of te brak, of wil je liever buiten sporten. In dat geval komt een trainingsmat ontzettend goed van pas. Hiermee ben jij altijd in staat om die geschikte oefeningen te doen, zonder dat je je rug er teveel mee belast. De verstelbare draagriem maakt het bovendien gemakkelijk om de mat mee te nemen wanneer je van plan bent om buitenshuis aan de slag te gaan.