1. Ze is zelfstandig

Wanneer ze haar eigen leven helemaal op orde heeft en volledig zelfstandig is, is ze meer dan klaar voor een relatie. Ze vertrouwt op haarzelf om gelukkig te zijn. Ze vertrouwt niet op jou om haar gelukkig te maken. Jij bent een toevoeging aan haar leven, geen aanvulling.

 

Ze leidt een eigen leven, ook wanneer jij in haar leven verschijnt. Jullie steunen elkaars dromen en ambities en tegelijkertijd kunnen jullie samen dromen over de toekomst. Je hebt de ware gevonden, zoek dus niet verder.

2. Ze haalt het beste uit jezelf

Ze zet je aan het denken en duwt je uit je comfortzone als het nodig is. Ze maakt je iedere dag een betere versie van jou. Ze staat achter de keuzes die je maakt en stuurt je waar nodig. Ze is niet bang om je op je plek te zetten of het geven van een weerwoord. Soms is dat gewoon even nodig. Tegelijkertijd geeft ze je complimentjes en staat ze altijd achter je. Jullie vormen een team en zo gaan jullie ook te werk.

 

3. Ze geeft je ruimte

Dit klinkt als muziek in de oren voor vele mannen. Een vrouw die je ruimte geeft voor je eigen leven en keuzes. Ze zal je nooit controleren of manipuleren. Daar is ze te zelfverzekerd voor en ze heeft helemaal geen tijd voor die onzin. Ze vertrouwt jou net zozeer als dat ze zichzelf vertrouwt. Ze vindt het heerlijk dat jullie beide een eigen leven leiden naast jullie relatie. Ze wil dat je volledig jezelf bent en geen vrienden, afspraken of hobby’s opgeeft voor haar. Dat zou een ongezonde relatie zijn.

vrouw met kwaliteiten

4. Ze houdt ontzettend veel van je

Dit is meer dan belangrijk en vanzelfsprekend, zou je denken. Wanneer jij een vrouw hebt gevonden die hoe dan ook altijd ontzettend van je houdt en dit ook laat merken, dan is ze een blijvertje. Ze gaat volledig voor jou en kijkt niet eens om naar anderen, hoewel dat natuurlijk weleens mag. Maar als ze eenmaal voor iemand gaat dan zijn er geen andere opties. Ze vecht voor waar ze van houdt. Loyaliteit is tegenwoordig zeldzaam, helaas. Wanneer jij een vrouw vindt die blijft vechten voor jou en jullie relatie als nummer één prioriteit ziet? Laat haar dan nooit meer gaan.

 

5. Ze geeft je het gevoel van thuiskomen

Jullie zijn soulmates, en dat is een heerlijk gevoel. Jullie kunnen volledig jezelf zijn bij elkaar. Je kan je ook geen leven meer voorstellen zonder haar. Ze voelt vertrouwt en ze geeft je een gevoel van thuiskomen. Je ziet een toekomst met haar en jullie maken hier al plannen voor. Zoek dan niet verder.