Uien eten op je eerste date? Wij raden dat sterk af! Mocht dit toch gebeuren, dan hebben we goed nieuws. Blijkbaar bestaat er dus ondergoed dat jouw uitlaatgassen binnen de broek houdt of filtert. Ja, is dat me even een feestje!

De organisatie Shreddies heeft ondergoed ontworpen dat ervoor zorgt dat niemand die stinklucht van je hoeft te ruiken. Het ondergoed wordt namelijk van hetzelfde materiaal gemaakt dat wordt gebruikt om chemische stoffen te kunnen weren. Ofwel, als jouw scheten de wereldbevolking doen platleggen, zijn deze boxers wellicht de oplossing op al jouw en vooral onze problemen.

Wil jij deze geur afwerende boxer cadeau doen, onder het mom van een kerst presentje aan een collega of vriend? Dan helpen we je graag, want wij geven namelijk drie keer deze wereld redende boxer cadeau!

O, en ze verkopen ook boxers die ervoor zorgen dat je zaakje groter lijkt. Mocht je trouwens niet winnen, ze kosten maar $75,-. Nou, als je daar je eerste date, je sollicitatie of zelfs heel de wereld mee redt, is het best de moeite waard.

Of laat gewoon een ruft, verontschuldig je, en ga verder met leven.