Getrouwd stel doet schokkende ontdekking na drie jaar huwelijk

Het is belangrijk om je te beseffen dat iedereen vreemde of storende karaktereigenschappen heeft, en in een relatie of huwelijk zul je dus het één en ander van elkaar moeten accepteren. Niemand is immers perfect en je kunt nooit alles aan je partner leuk vinden. Echter deed een getrouwd stel in de Amerikaanse staat Utah onlangs een wel heel bijzondere ontdekking.

Nick en Tylee komen er namelijk na drie jaar huwelijk achter dat ze familie van elkaar zijn. Het koppel deelde op TikTok dat ze erachter waren gekomen dat ze neef en nicht zijn. De video ging viraal en werd meer dan zes miljoen keer bekeken.

In Utah komt het wel vaker voor dat partners familie van elkaar zijn

Uit de reacties van andere TikTok-gebruikers blijkt dat dit in Utah wel vaker voorkomt. “Mijn man en ik zijn volle neven”, reageert een van de gebruikers bijvoorbeeld. Iemand anders schrijft onder de video: “Ons is hetzelfde overkomen. Drie jaar getrouwd en een kind verder toen we ontdekten dat we achterneven zijn.” Een derde persoon geeft aan dat iedereen in de Amerikaanse staat Utah op de één of andere manier met elkaar verbonden is. “Bijna iedereen die ik ken in Utah is op de een of andere manier mijn neef.”

Nick en Tylee proberen er op een luchtige manier mee om te gaan, onder andere door nog meer opmerkelijk feitjes over hun huwelijk te delen. Zo deelde het stel op TikTok ook een video waarin ze vertelden dezelfde verjaardag te delen, gevolgd door een video waarin ze toegeven dat ze qua uiterlijk best op elkaar lijken.

@tyleewaters I wish I was kidding🤭 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp ♬ Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd

Zijn Nick en Tylee nog steeds bij elkaar?

Veel gebruikers op TikTok vragen zich af of Nick en Tylee ondanks deze ontdekking nog steeds bij elkaar zijn. Daarom besloten Nick en Tylee opnieuw een video te delen, waarin ze knipogend aangeven dat ze daar goed over na moesten denken. Ja, Nick en Tylee zijn nog gewoon bij elkaar. Hoe ze erachter zijn gekomen dat ze familie van elkaar zijn, heeft het stel echter nog niet bekend gemaakt. Hun volgers zijn ervan overtuigd dat deze video in de maak is. Eén van de manieren om dit te achterhalen is om een DNA-test af te laten nemen. Daaruit kun je precies opmaken in hoeverre je met elkaar verbonden bent en of je wellicht eenzelfde voorouder deelt. Dat komt overigens vrij vaak voor, maar in veel gevallen gaat dat erg veel generaties terug in de tijd.