Hoe kan je snel gespierder lijken?

Af en toe is het belangrijk dat je op je best voor de dag komt. Denk aan een belangrijk sollicitatiegesprek, een date met je crush of een dag op het strand. Als je al een klein beetje spieren hebt dan kan je met deze tips nog gespierder lijken. Er zijn vijf methodes die daarbij kunnen helpen. Het beste is dus om ze allemaal op te volgen voor het ultieme effect.

 

1. Nuttig geen natrium of zout

Als je weinig zout nuttigt dan zet je buik minder uit. Dat is natuurlijk iets wat je zwaar wil vermijden als je op het strand gaat ravotten met je vriendin. Vermijd dus al die zoute meuk zoals chips, zoutjes, frietjes en je hebt al een mooie eerste stap gezet.

2. Geen koolhydraten

Eet de dag van tevoren alleen maar groentes, wit vlees en andere gezonde zaken maar laat de caloriebommen liggen. Geen stamppot, geen pasta, geen brood en je zorgt ervoor dat je lichaam helemaal strak in zijn vel staat.

vergeten fitness oefeningen work-out

3. Vacuüm ademen

Oké, dit klinkt een beetje bizar, maar het is dus mogelijk om jezelf er breder uit te laten zien door jezelf vacuüm te ademen. Hiervoor moet je diep inademen, je buik inhouden voor 10 seconden en daarna loslaten. Door alleen dit te doen zie je er al een stuk strakker uit.

4. Doe wat cardio

Door wat cardio te doen worden al je lichaamssappen door je lijf gepompt. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat je er fitter uitziet en een stuk afgetrainder lijkt. Door drie kwartier te fietsen op een normaal tempo heb je al een flinke lichamelijke boost te pakken. Al je spieren worden geactiveerd en je lichaam gaat aan het werk.

5. Drink eerst veel water en daarna niks meer

Dit vraagt eigenlijk een wat langere voorbereiding dan 24 uur. Je moet namelijk zo’n twee dagen van tevoren heel veel water drinken. Als je vervolgens weer stopt dan droog je uit wat weer helpt om gespierder te lijken.