Vrouw van Christian Horner is nog beroemder dan haar man

Met een totaal aan 80 miljoen verkochte platen wereldwijd, behoren Spice Girls nog steeds tot de top van de Britse popmuziek. De girl band trad daarmee in de voetsporen van The Beatles. En er zijn sindsdien geen andere girl bands geweest die de wereldwijde mania rondom de Spice Girls konden evenaren. De vrouw van Christian Horner wist dat enorme succes solo ook amper te herhalen overigens.

 

Geri Halliwell verliet de groep voor het begin van de eeuwwisseling om als soloartiest verder te gaan. Soortgelijke internationale successen bleven uit. Halliwell bleef nog wel populair in het Verenigd Koninkrijk in de periode dat zij drie solo-albums uitbracht en behaalde meerdere keren de hitlijsten in dat land.

Geri Halliwell vond buiten muziek ook passie in schrijven en moederschap

Haar vierde album ligt al sinds 2016 in de vrieskast. Het langverwachte vervolg lekte op het internet, dertien nummers daarvan waren opeens te downloaden. Het project genaamd Man on a Mountain is sindsdien een stille dood gestorven. Ginger Spice vond gelukkig een andere creatieve outlet evenals roeping intussen: de vrouw van Christian Horner schrijft kinderboeken.

Op 15 mei, 2015, stapte Geri Halliwell in het huwelijksbootje met Christian Horner. In 2017 kreeg het paar een zoontje met de naam Montague George Hector Horner. Halliwell is soms te zien bij de Formule 1-races waar ze haar man komt supporten. Je komt haar ook geregeld tegen in de Drive to Survive-afleveringen. Deze Netflix-docu serie legt op dramatische wijze het reilen en zeilen binnen de koningsklasse vast van dichtbij. Ze staat daarin vooral bekend ‘als de vrouw van’. 

Vrouw van Christian Horner nog steeds in trek als Ginger Spice

Tenslotte nog dit: enkele jaren terug traden de Spice Girls op voor een reünie. Manlief trommelde zijn cohorten op – zoals Max Verstappen, maar ook teamadviseur Helmut Marko – en vertrok met een team om het concert bij te wonen. De foto’s van die avond staan nog online. Inclusief met de fan-shirts die toen gedragen werden.