De carrière van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper onthulde met welke bekende dame zij voor het eerst gezoend heeft. Maar wie is Geraldine precies en waar zou je haar van kunnen kennen? De prachtige dame is geboren op 26 januari 1990 in Amsterdam, maar groeide op in Volendam. Ze begon als presentatrice bij BNN en presenteerde programma’s zoals Try Before You Die en Spuiten en Slikken. Begin 2019 tekende ze een contract bij RTL en ging ze aan de slag als verslaggever en backstage presentatrice bij The Voice. Ook nam ze deel aan Expeditie Robinson, Jongens Tegen de Meisjes en Five Days Inside.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

De grote Vooroordelen Show

Naast haar werk als presentatrice heeft ze ook een podcast genaamd De Grote Vooroordelen Show. Samen met Gwen van Poorten heeft ze het elke week over verschillende vooroordelen. Ze praten over hun eigen ervaringen en onderzoeken hoe ze er zelf naar kijken. Aan de hand van keiharde feiten bepalen ze uiteindelijk of het vooroordeel eigenlijk wel recht van bestaan heeft.

‘Rosanne’ is de dame in kwestie

In de nieuwste aflevering van de podcast, Beter een goede buur dan een verre vriend, komt Geraldine met een leuk verhaal. Zo zegt ze dat ze op zeventienjarige leeftijd in de klas naast Rosanne zat. En niet zomaar een Rosanne. Nee, dé Rosanne uit de gelijknamige hit van ex-zangduo Nick en Simon. Dit kwam omdat de drie BN’ers destijds met dezelfde mensen omgingen. Wat niet gek is aangezien ze alle drie uit Volendam komen. Het dorp waar iedereen, iedereen kent.

Toen vervolgde Geraldine haar verhaal. “Einde jaar, dan heb je ook een eindejaarfeest. We hadden echt heel veel gedronken samen en toen heb ik voor de aller eerste keer gezoend met een meisje, en dat meisje heette Rosanne.

Dat Geraldine Kemper met een bekende dame had gezoend was misschien de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ze de aandacht trok. Zo poseerde ze laatst zonder kleren tijdens een boswandeling.