Oppassen op huisdieren

Als je zelf een huisdier hebt gehad of mensen kent die een hond of kat hebben, dan weet je hoe moeilijk het vaak is om iemand te vinden die op jouw trouwe viervoeter gaat passen wanneer je op vakantie gaat. Meld je simpelweg aan op een hondenuitlaatservice of als dierenoppas. Mocht jij in de huidige tijd veel thuiswerken of überhaupt geen vakantieplannen hebben, dan is het relatief weinig moeite om deze extra taak op je te nemen. Bovendien is dat rondje buiten lopen toch heel lekker om te doen en veel gezelliger met een viervoeter aan je zijde.

Verhuur je eigen huis als je zelf het land uit gaat

Ga je zelf weg maar wil je toch dat extra geld verdienen? Verhuur dan gewoon je huis voor mensen om in te verblijven. Zo kom je zelf ergens tot rust terwijl je toch geld verdient door in principe niets bijzonders te doen. Als dat geen koopje is, dan weten wij het ook niet meer.

huis verhuren tijdens vakantie

Verkoop je oude spullen

Tijdens je vakantie heb je ineens zeeën van tijd om je oude spullen te verkopen. Niet alleen zorgt dit voor een extra zakcentje, je ruimt ook tegelijk je huis op. Duik bijvoorbeeld eens in je kledingkast. Grote kans dat jij de helft van je kleding eigenlijk nooit meer draagt. Hoewel je hier wellicht slechts een paar tientjes voor krijgt, is een opgeruimd huis simpelweg heel relaxt.