Zorg voor meerdere inkomstenbronnen

Een gemiddeld persoon heeft één inkomstenbron, maar de gemiddelde miljonair heeft soms wel 7 inkomstenstromen. De rijken geloven in het diversifiëren van hun inkomen, zodat ze niet kwetsbaar zijn voor onverwachte gebeurtenissen. Er zijn 7 soorten inkomsten die u wilt laten cultiveren, en die zijn:

  1. Arbeidsinkomsten
  2. Winstinkomsten
  3. Rentebaten
  4. Dividend inkomsten
  5. Huurinkomsten
  6. Meerwaarden
  7. Royalty inkomen

Begin vandaag met het verhogen van je huidige inkomsten en het toevoegen van meer aan jouw pijplijn. Elk type inkomen is een toegevoegde laag van bescherming tegen het onverwachte en een vermogensopbouwer op de lange termijn.

De echt rijken zijn nooit afhankelijk van één stroom van inkomsten. Mijn eerste bedrijf genereerde al jaren een zevencijferig inkomen toen ik begon te beleggen in meergezins onroerend goed. Toen mijn onroerend goed en mijn consulting-bedrijf aan het rollen waren, ging ik in business development-software om retailers te helpen de klantervaring te verbeteren. – Grant Cardone

Het mirakel van samengestelde rente

Albert Einstein noemde samengestelde rente “de grootste wiskundige ontdekking aller tijden” en de rijkste mannen in de geschiedenis hebben daarvan ten volle geprofiteerd. Het volledige vermogen van samengestelde rente wordt gerealiseerd wanneer je rente over je rente begint te verdienen. Dit creëert een sneeuwbaleffect waarbij jouw rendement niet langer lineair maar exponentieel is.

En de schoonheid van samengestelde rente is dat het voor iedereen werkt, rijk of arm. Maar het principe van compounding kan ook in het bedrijfsleven worden gebruikt als je weet hoe je het moet toepassen.

rijk man man

De ultieme inkomsten formule

De rijken zijn bijna allemaal bedrijfseigenaars en gebruiken de ultieme inkomsten formule in hun bedrijf. Deze formule creëert de grootste hoeveelheid geld in de kortste tijd en helpt je vervolgens om die rendementen zo snel mogelijk te schalen. Simpel gezegd, het stelt dat er 3 manieren zijn om inkomsten te genereren:

  • Verkoop meer producten aan je klanten.
  • Verkoop meer klanten jouw product.
  • Verkoop meer producten vaker aan je klanten.

Als je elke regel met een factor van slechts 5% verhoogt, bereik je een rendement van 125% (5% x 5% x 5% = 125%). Neem het voorbeeld van een hamburgertent: ze bieden jou een combinatiemaaltijd aan (verkoop meer van een product), ze bieden jouw kinderen iets aan op een kindermenu (verkoop meer klanten een product) en ze bieden jou vervolgens een dessertijs (verkoop meer producten aan je klant).

Begin met denken aan een parttime bedrijf dat je kunt creëren waar je de ultieme inkomsten formule kunt toepassen. Doe het op de juiste manier en je kunt misschien je huidige salaris afstemmen op je baan, of zelfs overtreffen.

Hefboomwerking

Rijke mannen begrijpen dat om echt rijk te worden, je moet leren om de middelen van andere mensen te gebruiken om meer rendement te behalen. Bill Gates maakte gebruik van de marketing en distributie van IBM door zijn Windows-software te licenseren op IBM’s pc’s en zo ook toegang te krijgen tot hun klanten.

Thomas Edison gebruikte de denkkracht van de vooraanstaande wetenschappers van het land om oplossingen te bedenken voor het benutten van elektriciteit en het maken van de gloeilamp, de fonograaf, de alkalinebatterij en vele andere uitvindingen die we nog steeds gebruiken.

Henry Ford wordt gecrediteerd met het creëren van het massaproductiesysteem, dat arbeid en technologie heeft gebruikt om Model T te produceren. Zijn massaproductiesysteem wordt nog altijd gebruikt door de grote autofabrikanten van vandaag, evenals elke andere grote productie industrie.

rijk worden MAN MAN

Wat vervolgens te doen

Elk van deze geheimen kan je rijker maken, maar om je resultaten te versnellen moet je een combinatie van hen gebruiken. Leer waarde te creëren door problemen voor mensen op te lossen en gebruik de ultieme inkomsten formule om jouw aanbod te schalen. Je kunt je resultaten opvoeren door gebruik te maken van de tijd of expertise van andere mensen en verschillende inkomsten te genereren in het proces. Je kunt je inkomsten ook gebruiken om te investeren waar je het geld van andere mensen kunt gebruiken om je rendement verder te vergroten.

Het belangrijkste is dat je naar kansen zoekt om dit principe te gebruiken. Train jezelf om ze vroeg te herkennen en ervaring op te doen met het toepassen van deze methoden. De rijkste mannen in de wereld begrepen dit en oefenden het in praktijk brengen van hun principes. Je staat zelf aan de basis van je succes. Zorg voor je eigen visitekaartjes, trek naast je huidige inkomstenstromen je eigen plan en neem deze tips mee.