Gaten in je baard, een vervelende mannelijke kwestie

Ja, een volle baard is zeker niet voor iedere man weggelegd. Echter hoeft dat jou er niet van te weerhouden om een baard te laten staan. Dus heb je last van gaten in je baard? Volg deze tips:

Laat je baard lang groeien

Oké, de eerste weken zal je nog geen schoonheidsprijs verdienen. Beter gezegd, waarschijnlijk zie je eruit alsof iemand de rest van je baard met ducktape heeft verwijderd. Echter, na enige tijd zullen die vlas haartjes een ‘Captain Haddock’ lengte aannemen en daardoor de gaten in je baard bedekken. Ideaal als je baard net niet helemaal vol is.

man man tom hardy baard

Hou je baard kort getrimd

Houdt het niet op bij die enkele gaten in je baard, maar mag jij jou baard zwaar onvolledig noemen, dan kun jij je baard beter kort getrimd houden. Wanneer je het bij een korte stoppelbaard houdt kun je wegkomen met die gaten in je baard.

Strakke lijnen

Wanneer een volledige baard te ver weg gegrepen is moet je roeien met de riemen die je hebt. Zorg er tenminste voor dat de lijnen van je baard bij je wangen en je hals net zijn. Dit accentueert je baard, ziet er verzorgder uit en accentueert je kaaklijn.

man man ryan gosling baard

Investeer in een fatsoenlijke trimmer

Een baard heeft net als het haar op je hoofd verzorging nodig en dient bijgewerkt te worden. Enkel je baard laten groeien geeft geheid een onverzorgde look, vooral wanneer er gaten in je baard zitten. Investeer in een goede trimmer en zorg dat de lengte van je baard netjes getrimd is. Ontdek welke delen je langer moet laten om een volle look te krijgen.

Ben je ten einde raad?

Jat het oogpotlood van je vriendin om kleine gaten in je baard in te kleuren, maar pas op dat je er niet als een clown uit gaat zien. Nee, serieus: Ben je echt ten einde raad? Houd het bij de gladgeschoren look.

man man baard