Release date seizoen 8 is bekend

Het grote nieuws vandaag is eigenlijk de releasedate. Het laatste seizoen zal namelijk in première gaan vanaf 14 april. Natuurlijk is dit op de Amerikaanse zender HBO (en dus niet Netflix). Echter, zijn wij er vrij zeker van dat liefhebbers geen enkele moeite zullen hebben met een mogelijkheid vinden om de serie direct te kunnen volgen.

Game of Thrones seizoen 8 MAN MAN

Game of Thrones seizoen 8

Samen met dit nieuws hebben de makers ons getrakteerd op een trailer van het nieuwste seizoen. De teasers en trailers van Game of Thrones hebben de gewoonte om niet al te veel weg te geven. Toch geeft deze trailer ons wel het meeste beeldmateriaal dat we tot nu toe hebben gekregen van Game of Thrones seizoen 8.

Door eerdere beelden en wat nieuws hier en daar, weten we wel iets van het laatste seizoen, maar dit is redelijk beperkt. Het zal een relatief kort seizoen zijn met 6 afleveringen. Echter zouden deze volgens de makers zo volgepakt zitten met actie dat het lijkt alsof je 6 korte films kijkt. Het seizoen lijkt te beginnen met een gespannen ontmoeting tussen Sansa Stark (de leidster van Winterfell) en Jon en Daenerys(net terug van hun desastreuze reis naar de muur). Het is natuurlijk niet erg veel, maar het goede nieuws is dat de première niet ver weg is.

Voor nog meer beeldmateriaal kan je hier een eerder verschenen teaser zien van Game of Thrones seizoen 8.