De carrière van Gaby Blaaser

We houden bij deze de FHM500 einduitslag even achterwege, want wij vinden Gaby Blaaser misschien wel één van de mooiste vrouwen van Nederland. We mogen al jarenlang van haar genieten op televisie. Haar carrière begon door haar rol in de serie Spangas en ze was een tijdje in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien. Ook nam ze deel aan het programma The Bachelorette om de ware liefde te vinden. Ondanks dat er wel een winnaar uit het programma rolde, is dit helaas niet uitgelopen op de ware liefde voor Gaby Blaaser.

Met een laag uitgesneden bikini op Instagram

Ondanks dat we lange tijd hebben mogen genieten van Gaby op televisie, genieten we nu vooral van de actrice op Instagram. We zien haar regelmatig op vakantie in Curaçao, maar Gaby heeft geen ander land nodig om er volledig voor te gaan in zwemkleding.

Dit keer was de locatie gewoon Amsterdam en weer wist Gaby ervoor te zorgen dat onze monden openvielen door in een badpak te verschijnen. Dit keer is het niet zomaar een badpak, maar eentje die wel héél laag uitgesneden is. Hierdoor kijken we wel naar iets anders dan de uitgestoken tong of het peace-teken dat ze laat zien.

Bekijk hieronder de desbetreffende foto van Gaby:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

We genieten niet alleen van de voorkant van Gaby haar lichaam met een uitgesneden badpak, maar ze pronkt ook graag met haar achterste op Instagram.