Even kennis maken met de dansende Gabriela Moura

Het is natuurlijk geen geheim dat er bloedmooie vrouwen rondlopen in Zuid-Amerika, maar Gabriela Moura maakt wel echt het verschil. Zo is zij een regelrechte hit op TikTok door haar dansende filmpjes, waarmee zij de hele wereld overgaat en dat heeft er alles mee te maken dat de Braziliaanse echt een fantastische verschijning is.

Gabriela is geboren in Rio de Janeiro en is in 2020 begonnen met het maken van TikTok-video’s. Hier is zij vooral dansend te zien is in bikini, wat haar rondingen nog extra goed benadrukt. Zoals je misschien wel kunt begrijpen, werd zij dan ook al snel aanbeden door miljoenen volgers. Op dit moment staat de teller dan ook op 9.9 miljoen en dat is zeker niet niks…

@gabimfmouradont wanna leave hawaii 😭😭😭♬ Hands On The Flo x 3 Point Stands – Lil.Eaarl

De Braziliaanse staat ook voor mental health

Met haar dansende filmpjes in bikini en haar Instagram-account met 1.8 miljoen volgers weet de Braziliaanse dus goed hoe zij het hoofd van mannen op hol moet laten staan en krijgt zij zeker geen aandacht te kort. Maar naast haar bloedmooie plaatje  gebruikt Gabriela social media ook voor serieuzere onderwerpen. Zo liet zij via haar Instagram Stories weten een eetstoornis te hebben gehad en erg onzeker te zijn geweest omdat zij zichzelf altijd met andere mensen vergeleek. Dit was een hele moeilijke periode voor haar en daarom deelt zij haar work-out routines of wat zij normaal gesproken op een dag eet nooit met haar volgers. Zo wil ze voorkomen dat zij niet hetzelfde zullen meemaken als Gabriela. Wij vinden het heel mooi dat de Braziliaanse hier over nadenkt en is in ons optiek dan ook een droomvrouw op alle vlakken.

Hieronder wat foto’s van Gabriela om jou dag nog even beter te maken en hopelijk gaan we in de toekomst nog veel meer van deze Braziliaanse godin zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gabriela moura (@gabimfmoura)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gabriela moura (@gabimfmoura)