Op naar het prachtige Nieuw-Vennep

Er staat weer een unieke woning te koop op Funda! Deze keer is het de ongelooflijk mooie woontoren in Nieuw-Vennep Getsewoud Zuid. In totaal beschikt deze woning over een perceel van 207 m2. De woonoppervlakte is een enorme 258 m2.

Het huis staat te koop voor maar liefst €1.975.000,-. Het is een enorme woontoren, bestaande uit vijf woonlagen, dus dat de prijs zo hoog is is helemaal niet gek. Je hebt na het kopen van dit huis misschien wel één van de mooiste locaties in Nederland in handen. Officieel wordt deze woning gezien als een eensgezinstoren die nog niet eens 20 jaar oud is. De woontoren is in 2003 gebouwd en ontworpen door Charles Vandehove, een Belgische architect. In de vijf woonlagen vind je in totaal drie woon- en slaapkamers. Buiten bevindt zich een pad rondom het huis en het dak is een zogeheten koepeldak. Hartstikke prachtig natuurlijk en wie weet ga jij hier binnenkort wonen.

Woontoren funda dak

Elke woonlaag in de woontoren biedt wat anders

De woontoren is in 2021 nog volledig gerenoveerd dus alles is helemaal up-to-date. Bij binnenkomst kom je meteen in de hal terecht. De vloer is wit met zwart geblokt en leidt je naar het toilet, washok en een grote kantoorruimte. Ook zit er een inpandige garage in de woontoren waar je vanuit de hal makkelijk toegang tot hebt.

Als je met de wenteltrap naar de eerste verdieping loopt, kom je terecht in de luxe woon- en eetkamer. De keuken bevat allerlei ingebouwde apparaten. Aan het einde van het kookeiland staat een bank waar je lekker van het eten kan genieten. Naast de gebruikelijke keuken is er nog een extra aanrecht waar je ook gebruik kan maken van een tweede spoelbak, vaatwasser, kastruimte en een grote koel-vriescombinatie. Via de zwart-stalen deur kun je zo het balkon op lopen en hier heerlijk van het zonnetje genieten.

Woontoren keuken

De tweede en derde verdieping is voor de ontspanning

Met de wenteltrap kun je naar de tweede verdieping lopen. Hier bevindt zich de woonkamer en de pantry. Hier kun je lekker zitten en een boek lezen of genieten van het mooie uitzicht. Er staat een veilige gashaard met vaste zitplekken er omheen. Via een glazenloopbrug (waardoor je de onderliggende keuken in kan kijken) kun je naar de pantry toelopen. Via de wenteltrap kom je op de derde verdieping terecht. Hier kom je op de overloop die leidt naar twee slaapkamers. De ruimtes zijn groot en hebben een opvallende vorm. Beide slaapkamers zijn groot en licht en hebben elke een eigen badkamers. Via de grootste slaapkamer kom je op de twee balkons terecht. De kleine slaapkamer heeft ook een eigen balkon.

Woontoren slaapkamers

De vierde verdieping is bijna een appartement op zichzelf

Als je voor de laatste keer de wenteltrap naar boven neemt, kom je op de vierde verdieping. Deze ruimte ligt onder het koepeldak en heeft maar liefst een plafondhoogte van 2,75 meter. De ruime heeft een prachtige lichtinval door de acht ronde boogramen. De huidige bewoners hebben deze ruimte omgetoverd tot de masterbedroom mét badkamer. Het slaapgedeelte is afgeschermd door twee wanden zodat er voldoende privacy is. Er is een op maat gemaakte inbouwkast en wandkasten te vinden in de ronde muur. Aan de andere muur vind je het ingebouwde bed en ingebouwde bank. In de badkamer zijn twee wastafelmeubels te vinden waar twee hangspiegels aan gevestigd zijn. Er is een doucheruimte met toilet achter een wand te vinden. Een enorm grote ruimte dat je helemaal je eigen kunt maken.

Woontoren vierde verdieping

De woning is gevestigd aan de Goudensteinpark 1 te Nieuw-Vennep Getsewoud Zuid. Heb jij toevallig nog €1.975.000,- uit te geven?

Hieronder vind je meer foto’s van de woning (Funda):

woontoren funda nieuw vennep te koop woontoren huis met 5 verdiepingen funda

industriele badkamer