Goedkope woonboot in Groningen te koop

Een huis vinden is de laatste tijd niet zo makkelijk en daarom is deze woonboot in het centrum van Groningen dan ook echt een buitenkans op Funda. Zo hoeft er nog vrij weinig geklust te worden en is het alleen een kwestie van opnieuw inrichten, en dat allemaal voor een prijs van slechts € 155.000,-. Een grote kans voor de starters onder ons!

 

De informatie op de Funda-advertentie

Voor dat geld krijg je een woonboot met een woonoppervlakte van 58m2 en een perceel van 44m2. In totaal heeft de boot vier kamers, waaronder twee slaapkamers, een badkamer met een douche en een toilet. Er is ook een ruime woonkamer met een woonkeuken aanwezig die van alle gemakken is voorzien. De grote raampartijen in het woongedeelte geven een fantastisch effect.

Ondanks dat het een woonboot betreft, is er een riante zijtuin aanwezig met een stuk gras en een grote schuur waar je alles buitenhuis kunt opbergen. Maar hier blijft het niet bij. Er is namelijk ook een zonneterras aanwezig met een grote loungebank en een buiteninterieur. Hierdoor kun je dus de gehele dag genieten van het zonnetje, maar beschik je ook over een prachtig uitzicht bij het water.

Woonboot-groningen-buitenkans-funda-3

Tot slot is de woning geïsoleerd, voorzien van onderhoudsarme, skinconcrete gevelbeplating en een plat dak met zonnepanelen. Iets wat de woonboot in Groningen nog leuker maakt.

Kortom, het perfecte huis waar je zo je koffer neer kan zetten en kan gaan genieten van deze mooie boot en het altijd bruisende Groningen met het stadscentrum om de hoek. Zie hieronder een aantal foto’s van de woonboot in Groningen of bekijk de advertentie op Funda mocht je nog verder overtuigd willen worden van deze fantastische buitenkans:

slaapkamer woonboot grongingen goedkoop te koop

Woonboot-groningen-funda-buitenkans-2