Stijlvolle woonboerderij in Winterswij Meddo

Voor deze prachtige woonboerderij moet je zijn in Winterswijk Meddo. Dit plekje in de achterhoek heeft alle rust die je maar kan wensen en is omringd door prachtige natuur. Naast deze woning met 118 vierkante meter aan wooncomfort, heb je ook nog eens een perceel van maar liefst 10.623 vierkante meter. Al met al genoeg ruimte dus.

woonboerderij man

Wanneer je de woning binnenwandelt, loop je over de fraaie tegelvloer een ruim ogend woongedeelte in. Hier heb je alle ruimte om lekker op de bank neer te ploffen en je favoriete serie aan te knallen. Ook is dit een heerlijke plek om gasten te ontvangen en even lekker aan de borrel te gaan.

Woonkamer woonboerderij

Naast dit heerlijke stuk van de woonkamer hou je nog genoeg ruimte over om een flinke eettafel neer te zetten, en de bedoeling lekker knus in te richten. Aan het uiteinde van deze grote woonruimte zit ook nog een keukengedeelte. Deze ruim ogende keuken met een strak design is perfect om even uitgebreid te kokkerellen.

Keuken mannendroom

Met de trap naar boven

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers te vinden en een riante badkamer. Deze zien er over het algemeen prima uit, en hoeft eigenlijk vrij weinig aan te gebeuren. Wanneer je nog een trap verder naar boven pakt, heb je ook nog een zolder met een overloop en een vierde slaapkamer. Genoeg slaapkamers voor een ruimer gezin, of eventuele logés dus.

badkamer woonboerderij mannen

Woonboerderij man

Hele lekkere extraatjes

Naast dat je eigenaar van deze heerlijke woning kan zijn, krijg je er bij aankoop ook nog wel een aantal hele lekkere extraatjes bij. Zo heb je een ontzettend ruime garage waar je een grote hoeveelheid auto’s in kwijt kan. Ook blijkt dit een prima plek te zijn om je bierkratjesverzameling op te slaan.

garage woonboerderij man

Het bouwen van een mancave is in deze ruimte niet nodig. Om een avondje lekker een biertje open te trekken met de mannen heb je namelijk ook nog een eigen kroeg. ‘Gooi die tap maar open!’.

kroeg huis

In deze robuust ogende kroeg kan je ongestoord gasten uitnodigen, en de muziek zo hard aanknallen als je maar wil. Wat wil een man nog meer?

Check hieronder meer foto’s van deze droomwoning:

auto's huis

huis voor heren

tussendeur

eetgedeelte

huis heren kroeg