Een prachtige woonboerderij staat te koop in Rijssen

Van buiten heeft het huis echt de rustieke uitstraling van de perfecte woonboerderij en van binnen kun je genieten van de luxe. Het 19e-eeuwse gebouw in het Twentse Rijssen is tien jaar geleden verbouwd, waardoor het zowel authentiek als modern oogt. De woonboerderij heeft een woonoppervlak van 261 vierkante meter en staat op een perceel van in totaal 3.685 vierkante meter.

 

Op de begane grond vind je een moderne keuken met allerlei inbouwapparaten en de bijkeuken, die in een woonboerderij natuurlijk niet mag ontbreken. De eetkamer is voorzien van een houtkachel voor de koude wintermaanden en in de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. Daarnaast zorgen de dak-, vloer- en muurisolering en dubbel glas dat het binnen aangenaam blijft. De woonkamer heeft een open moderne haard en tv-hoek, maar de balken zorgen voor een wat meer rustieke uitstraling. De deuren in de woonkamer leiden naar de tuin en het terras van de woonboerderij. Ook is er een nog een ruime werkkamer.

woonkamer-woonboerderij-rijssen

De met licht overgoten masterbedroom ligt boven de oorspronkelijke deel van de boerderij. Met dank aan de zogeheten lichtstraten in het rieten dak oogt de kamer ruimer en heb je een prachtig uitzicht. De badkamer heeft alles wat je hartje begeert met zowel een ligbad als een douche, een dubbele wastafel en een toilet. Aan de voorzijde van de woonboerderij zijn nog drie slaapkamers en een tweede badkamer te vinden.

Verder beschikt de woonboerderij nog over een zolder en een carport zodat je auto droog staat. Ook vind je op het perceel nog een stenen schuur van 98 vierkante meter, met zowel een begane grond als een eerste verdieping. 

Wat is de vraagprijs op Funda?

De woonboerderij tikt met een vraagprijs van 995.000 euro nog net de miljoen niet aan. Nog niet overtuigd dat dit echt de perfecte woonboerderij is? Check hieronder nog meer foto’s van het huis (Funda):

perfecte-woonboerderij-tuinwoonboerderij-rijssen-funda-keukenmasterbedroom-funda-huis-te-koopwerkkamer-huis-funda-rijssenmasterbedroom-perfecte-woonboerderij-funda

slaapkamer-huis-rijssen-funda

De smaak te pakken? Een woonboerderij als deze vind je normaal alleen in magazines.