Woonboerderij te koop, met zeeën van ruimte

Poeh, aan ruimte geen gebrek hier. Zo heeft de woning een woonoppervlakte van 150 vierkante meter. Vooral het perceel is gigantisch.  Zo krijg je 28.610 vierkante meter aan grond, wat gelijk staat aan bijna zes voetbalvelden. Met al deze ruimte heb je tal van mogelijkheden om je paradijs te creëren, en kan jij je fantasieën er helemaal op loslaten. Van claustrofobische gevoelens zal je op dit terrein in ieder geval geen last hebben. En dat voor het bedrag van 575.000 euro.

Wanneer je deze woning met grond wilt aanschaffen dan moet je in Oldeberkoop wezen. Dit dorpje in Friesland ligt op ongeveer 20 minuten met de auto van Heerenveen. Enfin, met deze ruimte heb je haast de mogelijkheid om je eigen stad uit de grond te stampen.

Woonboerderij kopen

Via de oprijlaan kan je de woning betreden. Deze oprijlaan eindigt in een gigantische schuur. Deze schuur is ideaal voor de autoliefhebber die moeite heeft om afscheid te nemen van zijn wagens. Bovendien: deze schuur biedt ook de optie om een perfecte mancave te bouwen.

Woonboerderij te koop

De woning zelf kan echter nog wel een onderhoudsbeurt gebruiken. Ondanks dat deze er wat klassieker uitziet, lijkt een likje verf hier en daar niet overbodig. Op de begane grond lijkt genoeg ruimte te zijn. Deze bevat een simpele keuken, een slaapkamer en een heerlijk ruime woonkamer. De keuken heeft een iets oubollige authentieke uitstraling. Zeker de tegels op de vloer doen hem iets minder fris laten lijken.

Funda woning

Maar goed, even terug naar die woonkamer. Wat een heerlijke bak ruimte is dat zeg. Tenzij dit jouw stijl is, kunnen we ons goed voorstellen dat je er het een en ander aan wil laten doen. Toch heeft deze woonkamer meer dan potentie, en kan je hier de ultieme loungeplek creëren.

Woonkamer funda

Ook bevat deze verdieping nog een badkamer. Deze oogt vrij simpel, en iets kleiner. Ook hier lijkt het vervangen van de oubollige tegeltjes niet overbodig.

Funda huis

 

Wanneer je de wenteltrap omhoog pakt, dan betreedt je de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden zich nog twee simpele, maar prima slaapkamers. Ook hier moet je eventueel nog even wat verven, maar de ruimtes an sich zien er alleraardigst uit.

Slaapkamer woonboerderij

Wonen op een boerderij

Je eigen paradijs creëren

Enfin, het lekkere aan deze woning, is natuurlijk de gigantische bak met ruimte die je erbij krijgt. Met die bijna zes voetbalvelden heb je onwijs veel opties. Zo kan je nog allerlei kleine huisjes uit de grond stampen en zou je een daadwerkelijk voetbalveld kunnen aanleggen. Bovendien: opties zijn er ook voor een zwembad met sauna, of die heerlijke bruine kroeg. Hoe lekker om dat in je achtertuin te hebben?

Helemaal warm geworden van deze woning? De woonboerderij staat te koop voor het bedrag van 575.000 euro.