Luxe woonboerderij in IJzendijke staat nu te koop

Momenteel staat er een prachtige woning gelegen in IJzendijke te koop op Funda. Deze ontzettend luxe en ruime woonboerderij is gebouwd in 1920, heeft een woonoppervlakte van 441 m2 en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van maar liefst 1970 m2. Je hebt hier dus genoeg ruimte voor jezelf, eventuele kinderen en je eigen mini-kinderboerderij. Deze prachtige woning beschikt over zes slaapkamers, twee badkamers en twee aparte toiletten, allen verdeeld over twee verdiepingen. Deze badkamers zijn voorzien van een ligbad, twee douches en een toilet.

Net als de rest van de woning is er op de keuken zeker niet op luxe bespaard. Zo is deze voorzien van een groot kookeiland en de nieuwste apparatuur. Daarnaast beschikt deze woning ook over een dakraam, domotica en mechanische ventilatie. Je auto parkeer je lekker in de inpandige garage. Samen met de berging hebben deze ruimtes een oppervlakte van maar liefst 130 m2. Buiten bevindt zich de ontzettend ruime tuin, welke zeer geschikt is voor een gezin met kids. Zo beschikt de tuin over een trampoline, twee kleine voetbaldoelen, een schommel én een glijbaan. Dé droom voor de kleine koters van jullie. De woning ligt in een lekker rustige buurt en is op fietsafstand gesitueerd van het centrum van IJzendijke.

Woning Funda Ijzendijke

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze luxe woning in IJzendijke staat op Funda te koop voor een vraagprijs van €885.000. Dat is natuurlijk ontzettend veel geld, maar de koper krijgt er een ware parel voor terug. Ben jij benieuwd hoe deze luxe woning er van binnen uitziet? Zie hieronder een paar foto’s van de luxe woonboerderij (bron: Funda):

ruime woonboerderij te koop in ijzendijke funda

luxe woning te koop ruim funda