De witte wondersponsjes van de Action

Het wondermiddel waar we het over hebben zijn de witte powersponsjes. Het wondersponsje van de Action is niet iets nieuws, maar toch kennen veel mensen het niet. De meeste mensen lopen in de winkel deze sponsjes namelijk voorbij omdat ze ‘toch wel genoeg sponsjes thuis hebben’. Toch kunnen wij je verzekeren: deze sponsjes zijn écht niet te missen in het huishouden. De spons ziet er uit of het echt een heel goedkoop is en eigenlijk helemaal niet z’n werk doet. De helft hiervan is waar. De sponsjes zijn ook super goedkoop. Voor €0,99 heb je bij de Action al een pak met vijf wondersponsjes.

Om heel eerlijk te zijn, kunnen we nergens echt goed vinden waardoor deze wonderspons zo goed kan schoonmaken. Wel weten we dat het een melamine spons is. De spons kan heftige vlekken, die niet schoon te maken zijn met water, zeep en zelfs bleekmiddel, wél schoon krijgen. Geen wonder dat het een wonderspons wordt genoemd.

action wonderspons melamine

Wat kan je allemaal schoonmaken met de melamine spons?

Zoals je al hebt gelezen, kan de melamine spons erg hardnekkige vlekken toch schoon krijgen. De spons heeft ook alleen maar water nodig. Schoonmaakmiddelen hoef je niet uit de kast te halen bij het gebruik van deze spons. Maar welke oppervlakken/vlekken kan je allemaal schoonmaken met het Action wondersponsje?

  1. Kookplaat.
  2. Vloeren (laminaat, steen, marmoleum, hout en PVC).
  3. Stickerresten.
  4. Strijkijzers (de beschermende laag wordt niet aangetast door de spons).
  5. Muren.
  6. Kalkvlekken (kranen, gootstenen).

Tip: Als je deze melamine sponsjes wil aanschaffen, kan je het beste gewoon naar de action. Als je bijvoorbeeld op Bol.com kijkt, verkopen ze hier dezelfde pak met vijf sponsjes voor €6,-. De Action maar voor €0,99.

Benieuwd naar nog meer speciale producten van de Action? Ze verkopen ook een spray waardoor je geen kleren meer hoeft te strijken.