Een discreet paradijs in een prachtige omgeving

In alle discretie in het Buitengebied Bergen bevindt zich een paradijs: een uitzonderlijk modieuze Funda woonboerderij van 10 jaar oud aan de Nesdijk. De woning ligt ook nog eens dichtbij de zee en natuurlijk het gezellige dorpje Bergen; er is dus van alles in de buurt te doen.

Het huis is gebouwd in 2013 en heeft een perceeloppervlakte van 15.075 m2. Zelf heeft de woning een woonoppervlakte van 480 m2 met daarbij nog inpandige ruimte van 106 m2. In totaal zijn er acht kamers, waarvan zes slaapkamers, twee douches en toiletten verdeeld over twee woonlagen. Deze woning wordt zelfs gezien als een uniek object dat slechts zelden op de markt komt, dus neem maar snel een kijkje.

Genoeg ruimte voor een groot gezin

Deze grote woonboerderij is perfect voor een gezin met lekker veel kinderen. Er is ontzettend veel ruimte, zowel in- als buitenshuis, waardoor er ook mogelijkheden zijn. De moderne, royale leefkeuken is ontworpen in natuurtinten en heeft prachtig uitzicht op de groene omgeving. De lichtgrijze natuursteen en eikenhout elementen staan voor een warme en gezellig sfeer. De ruwe uitstraling van het houten keukenblok staat prachtig bij de betonlook vloer. Zowel in de keuken als in de woonkamer worden modern en landelijk gecombineerd om de warmte en gezelligheid te benadrukken. Funda woonboerderij keuken

Charmant gastenverblijf, verwarmd zwembad en uitgestrekte tuin

Naast de prachtige woonboerderij zelf is er ook nog een charmant gastenverblijf. Deze heeft dezelfde stijl als de woonboerderij: voornamelijk zwart hout en een rieten dak. In dit gastenverblijf vind je een houten keuken, zandkleurige badkamer en twee slaapkamers.

Natuurlijk is er ook nog een mooie, wijde tuin met een groot verwarmd zwembad en bijbehorend poolhouse. Deze is voorzien van een sauna en een gym. Om het zwembad heen is genoeg plek om helemaal tot rust te komen. Er is zelfs een buitenkeuken en gas BBQ aanwezig.

Buiten

Verder heeft de tuin een natuurspeelplaats en leent het zich uitstekend voor het houden van dieren. Ook is er nog een steiger waar je een bootje kunt vastmaken. Je kunt dan gemakkelijk vanuit je tuin boottochten maken naar bijvoorbeeld Alkmaar.

Ruime schuur en dubbele garage

Ben je nou ook nog eens een enorm groot fan van auto’s? Dan kun je die passie ook nog eens in deze Funda woonboerderij kwijt. Het huis heeft namelijk een hele ruime schuur waar je gemakkelijk al je klassieke auto’s kwijt kunt. Ook als je niks met auto’s hebt kun je deze schuur omtoveren tot wat je maar wilt: er is bijvoorbeeld genoeg ruimte voor een bar of om leuke feestjes te geven.

ruime schuur woonboerderij

Aansluitend aan het huis zit ook nog een dubbele garage vast die uitloopt op het ruime washok. De deuren open zowel naar de rest van het huis als naar de grote tuin, ontzettend handig dus.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze modieuze Funda woonboerderij is gelegen aan de Nesdijk in Bergen. Je moet alleen wel aardig diepe zakken hebben om het te kunnen kopen: op dit moment staat de woonboerderij namelijk te koop voor het gigantische bedrag van €5.795.000,-. Daartegenover krijg je dus wel enorm veel ruimte en mogelijkheden plus dakisolatie, dubbel glas, vloerisolatie en energielabel A. Zie hieronder nog een aantal foto’s van de website Funda:

Funda woonboerderij woonkamer

luxe woonboerderij funda bergen te koop

luxe zwarte badkamer funda woning noord holland