Woonboerderij van wereldklasse

Inderdaad mannen, de vraagprijs is gigantisch. De verwachtingen zijn groot bij woningen in deze prijsklasse. Gelukkig voldoet deze enorme woonboerderij in Abcoude aan al deze verwachtingen. Het begint al bij de grote perceel oppervlakte van maar liefst 2663 vierkante meter. Ook aan woonruimte blijkt geen gebrek te zijn. Op Funda wordt er een woonoppervlakte van zo’n 667 vierkante meter beloofd.

Ook het uiterlijk van de woning verdient een pluim. Tegenwoordig zijn de meeste woningen van 5 miljoen euro erg modern, maar deze woonboerderij is zeer karakteristiek en uniek. Een huis zoals deze heeft niemand. Dat maakt het huis een stuk aantrekkelijker, al moet je er wel van houden uiteraard. Het wonen in een rijksmonument is nu eenmaal niet aan iedereen besteed. Ben je een liefhebber van een wat oudere woning met karakteristieke uitstraling? Dan is dit je kans!

hal woonboerderij

Pianovleugel in de woonkamer

Om precies te zijn kost de villa 4.950.000 euro. Veel geld, maar wat krijgen we daarvoor terug? Onder andere een zeer luxe inrichting met erg ruime vertrekken. Te beginnen bij de living waar de hoge ramen en plafond ervoor zorgen dat de kamer nóg ruimer lijkt dan hij al is. Vanaf de luxe bank kan er genoten worden van eventueel pianospel op de vleugel die zich eveneens in de woonkamer bevindt. Er is geen sprake van een klein pianootje, maar een professionele vleugel waar menig muzikant een moord voor zou doen. Via de gang is de keuken te bereiken. Ook hier wordt nog eens duidelijk waarom de woning zo’n enorm geldbedrag kost. Het kookeiland ziet er piekfijn uit en zorgt ervoor dat je nooit meer uit eten zal gaan. Verder is er uiteraard aan gedacht om alle nodige inbouwapparatuur te plaatsen.

woning met piano

Sporten en zwemmen in je eigen huis

Na een stevige maaltijd is het bovendien mogelijk om alle calorieën er direct weer af te sporten. In deze luxueuze woonboerderij zit namelijk een volledige privégym gebouwd. Hier biedt divers fitnessapparatuur de mogelijkheid om jezelf (vanuit huis) helemaal af te trainen. Deze privésportschool is echter niet eens de klap op de vuurpijl. Die bevindt zich namelijk één ruimte verderop. Hier is een enorm binnenzwembad geplaatst. Door middel van twee warmtepompen is het inpandige zwembad nog redelijk energiezuinig ook! Aan energie kom je in deze woning sowieso niets te kort. Op het dak liggen maar liefst 72 zonnepanelen geplaatst waardoor de energierekening flink wordt bestreden.

woning funda abcoude

Dure droomvilla

Aan de achterzijde van de woning is een sfeervol bijgebouw geplaatst waar eventuele gasten kunnen logeren. Het bijgebouw is daarom geen onverzorgd schuurtje, maar een keurig ingericht gebouw waar je prima met twee personen zou kunnen wonen. Ook hier is de inrichting luxe en op de bovenverdieping staat zelfs een pooltafel! Dat moet toch de droom van iedere man zijn! Die droom gaat echter flink wat duiten kosten. Per vierkante meter gaat deze gigantische villa namelijk 7.421 euro kosten. Kosten koper komen in totaal uit op bijna 5 miljoen euro. Nog even sparen dus!

woning met zwembad te koop abcoude

strakke badkamer woonmagazine grote woonkamer bijgebouw

mancave woning