Gerenoveerd herenhuis in Hillegom stond in het VT Wonen Magazine

Momenteel staat er een ontzettend mooie woning in Hillegom te koop op Funda. Deze dubbele kangoeroewoning bevindt zich op een ruim perceel van maar liefst 790 m2. De authentieke woning dateert uit 1881 en heeft een woonoppervlakte van 257 m2, met daaraan geschakeld een recent gerenoveerde woning met een woonoppervlakte van 98 m2. In 2018 is deze woning ontzettend hoogwaardig afgewerkt na een prachtige renovatie. VT Wonen Magazine heeft om deze reden in oktober 2022 er een artikel aan gewijd: een historisch huis met gedurfde stijlenmix in Hillegom!

Deze woning beschikt over zeven slaapkamers, drie badkamers en twee aparte toiletten. De badkamers zijn voorzien van in totaal drie ligbaden, drie douches en twee toiletten; allen verdeeld over maar liefst vijf woonlagen. Verder is deze prachtige woning voorzien van een dakraam, mechanische ventilatie, schuifpui en TV-kabel. Ook beschikt dit huis over een kelder en een ruime achtertuin van 155 m2 waar je heerlijk kunt genieten van het zomerse weer. De auto kun je gerust parkeren op je eigen terrein, maak je daar maar geen zorgen over.

De ligging van deze woning is uitstekend. Zo is dit huis op fietsafstand gesitueerd van het centrum van Hillegom, is er een sportaccommodatie om de hoek en is het zee- en duingebied eenvoudig te bereiken. Daar kun je net als in deze woning heerlijk genieten en tot rust komen.

Funda woonkamer Hillegom

Wat is de vraagprijs op Funda?

Op Funda bedraagt de vraagprijs voor deze woning 1.299.000 euro. Een aardig prijsje natuurlijk, maar de nieuwe koper krijgt er wel een echte parel voor terug. Zie hieronder maar eens hoe deze luxe woning aan de Weeresteinstraat 110-110a  in Hillegom er van binnen uit ziet (bron: Funda):

VT Wonen MAgazine woning hillegom funda

woning met bijgebouw

badkamer Funda Hillegom