Een kleine woning aan de Leeuwendaallaan 62C in Rijswijk

In Oud Rijswijk staat momenteel een woning te koop in de populaire wijk Leeuwendaal. Deze kleine woning staat voor € 199.000 te koop op Funda en ziet er zo op het eerste gezicht prima uit. Zo beschikt het huis over maar liefst drie verdiepingen met een ruime voortuin en een balkon op de tweede verdieping. Best prima voor dat bedrag, toch?

Op de begane grond vind je de entree van de woning, een keuken met een nette keukeninrichting dat voorzien is van diverse apparatuur, een wit betegelde doucheruimte met wastafel en een separaat wit betegeld toilet. De eerste verdieping is een woonverdieping met een hoog plafond en op de tweede verdieping is de slaapruimte te vinden, met aan de voorzijde dubbele deuren naar het balkon. Klinkt allemaal ideaal.

Ook de locatie is super, want het gezellige centrum is op loopafstand. Verder is het openbaar vervoer om de hoek te vinden met daarbij ook verschillende wegen en snelwegen. Bovendien is Den Haag ook makkelijk te bereiken, want binnen tien minuten fietsen sta je in het centrum van Den Haag. Op het eerste oog dus niks mis mee, maar wanneer je goed verder leest zie je in de beschrijving het volgende staan: “Ideale woning voor starter of alleenstaande!” en dat voor een huis met drie verdiepingen, een ruime tuin én een balkon?

Het addertje zit hem dus vooral in de woonoppervlakte van 34 vierkante meter. Dat is voor veel kleine appartementen of studio’s prima, maar het is een ander geval wanneer de woning drie woonlagen heeft. Stel je voor, je ligt in je bed in de nacht en je moet plotseling naar de wc? Succes met al die trappen. Al met al is het niet een heel ideale indeling voor een dergelijke woning, maar je moet het maar doen met de ruimte die je hebt. Bekijk hieronder een aantal foto’s en de plattegrond:

funda woning klein

klein huis funda te koop

Update: de woning staat momenteel niet meer op Funda.