Anton Ratushnyi zijn transformatie in 4 jaar tijd

Anton Ratushnyi verbrak onlangs het 57 jaar oude record van Arnold Schwarzenegger. De Oekraïense jongeman is de jongste professionele bodybuilder ooit. Eén ding is zeker: hier heeft hij heel hard voor gewerkt de afgelopen jaren, kijkend naar zijn fysieke groei. Momenteel is Anton  1,80 meter lang en weegt ongeveer 111 kg, maar daar kom je niet zomaar.

Anton is meer te vinden in de sportschool dan zijn eigen huis, en dat is te zien. Door zijn succes van de NPC Nationale Kampioenschappen, waarin hij strijd in grote wedstrijden tegen amateurs, is hij niet alleen een bekende naam geworden in de bodybuildingwereld, ook wordt hij benaderd door allerlei sportmerken. Hij heeft dus echt van zijn hobby zijn werk kunnen maken.

Hij is nu de jongste ooit met een Pro Card. Toch zie je wel dat hij niet naturel is en dat hij ongetwijfeld anabolen heeft gebruikt. Desondanks klappen wij in onze handen voor de transformatie van deze man. Hier moet je namelijk wel echt de dedication voor hebben. Anton heeft heel zijn transformatie vastgelegd. Hij begon met trainen op 15-jarige leeftijd en nu – vier jaar later – heeft hij op 19-jarige leeftijd een prachtig record op zijn naam staan. Op zijn Instagramaccount anton_swl deelde hij een foto waarin je goed het verschil kan zien:

Anton Ratushnyi
Foto via Instagram anton_swl