Villa in Heemserveen staat te koop op Funda

Dit prachtige landhuis met een zwembad, tuinhuis en gastenverblijf ligt in Heemserveen, net buiten Hardenberg. Ondanks je vrij woont, is het centrum van Hardenberg op 5 kilometer afstand van de woning. De villa heeft het energielabel A+, dus de energierekeningen zullen gelukkig niet extreem hoog worden. Klinkt allemaal goed, toch?

Het woonhuis is geheel opgeknapt en uitgebreid in 2022. Dat is terug te zien aan de moderne stijl in het huis. Bij binnenkomst beland je in een ruime hal, die in verbinding staat met de woonkamer, berging, toilet, de trap naar boven en de badkamer. Op de benedenverdieping is een ruime slaapkamer met een badkamer aanwezig. De woonkamer, eetkamer en keuken staan direct in verbinden met elkaar, wat een ruimtelijk gevoel geeft. Tevens is er een open keuken met een kookeiland, waar iedere chef zich heerlijk zou kunnen uitsloven. De open haard staat in het midden van de ruimte, wat het geheel een knusse zithoek maakt.

Ondanks de moderne inrichting geven de houten balken en de eiken vissengraat vloer een warm gevoel. Ook de vloerverwarming, waar de gehele benedenverdieping van voorzien is, zullen de voetjes verwarmen. Vanuit de woonkamer kan je de via grote schuifdeuren de tuin gemakkelijk betreden, waardoor je gelijk in de overkapping staat. Top om in de zomer te genieten van een lekker koud drankje.

Woning te koop op Funda

Woning te koop op Funda

Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop, die in verbinding staat met drie slaapkamers en de badkamer. De drie ruime slaapkamers zijn allemaal voorzien van een airco, dus ook in de zomer kan jij je nachtrust goed pakken. Daarnaast is er een ruime badkamer met grote grijze tegels en een wastafel met twee goudkleurige wasbakken.

Funda woning met café, slaapkamer

Funda woning badkamer

Is de tuin het hoogtepunt van dit landhuis?

De tuin heeft verschillende aspecten waar je van kan genieten. Je kunt bijvoorbeeld het hele jaar een duik nemen in het verwarmde zwembad in de achtertuin. Dat is niet alles, want je kan ook gezellig met vrienden zitten in het tuinhuisje met een serre. Dit tuinhuisje is door het interieur en de kleuren te zien als jullie eigen bruine kroeg. Dankzij de keuken en het toilet hoeven jullie de kroeg zelfs niet eens te verlaten. Het is perfect om gezellig met je vrienden voetbal te kijken of gewoon even te chillen.

Funda woning met café

Funda woning met café

Het bijgebouw, ook wel het gastenverblijf genoemd, heeft dubbelwandige geïsoleerde wanden, een geïsoleerde rieten kap en vloerverwarming. Je zal het dus zeker niet koud krijgen. Bij binnenkomst vind je aan de rechterkant de woonkamer met een eethoek en een prachtig kookeiland, waar je wederom heerlijk kunt koken. Er is één slaapkamer aanwezig, die je kan betreden via de schuifdeuren vanuit de woonkamer. Je hebt hier een inloopdouche met twee stortdouches én een inloopkast. In hetzelfde gebouw zit ook een ruime wasruimte, een kantoor, een bedrijfshal en een paardenstal met drie paardenboxen.

Gastenverblijf woning Funda

Al met al is het echt een prachtige villa waar veel mensen alleen maar van kunnen dromen. Ben je helemaal enthousiast geworden op, dit Funda pareltje? Voor € 1.790.000,- kan deze villa aan de Rheezerveenseweg 12 in Heemserveen van jou zijn. Bekijk hieronder nog meer foto’s van de villa in Heemserveen:

Extra foto's woning Funda

Extra foto's woning Funda

Extra foto's woning Funda