Deze woning op Funda is een voormalige jongensschool

Deze woning die op Funda staat ligt in het centrum van Eindhoven. Met een oppervlakte van 475 m2 en 8 kamers heb je hier meer dan genoeg ruimte. Je kan hier dus met je hele vriendengroep in gaan wonen. In 2016 is de woning volledig gerestaureerd. Ze hebben toen wel geprobeerd om de elementen waaraan je ziet dat het een school was, niet verloren te laten gaan. Zo blijft het een woning met historie. Dit heeft een heel vet resultaat opgeleverd.

Funda Eindhoven

De woning ligt in een gewilde buurt in Eindhoven

In deze woning heb je heel veel ruimte. Dit wordt al helemaal duidelijk als je de voormalig klaslokalen binnenkomt waar het plafond pas op vier meter hoogte ligt. Doordat er grote ramen in de voormalig lokalen zitten die tot aan het plafond reiken, valt er zeker in de zomer, ontzettend veel licht naar binnen. De woning bevindt zich in de schrijversbuurt. Een woning in deze buurt is erg gewild. Niet alleen omdat het zich in het centrum van Eindhoven bevindt, maar ook omdat er veel groen is en het er erg rustig is.

Slaapkamer

Twee appartementen op de tweede verdieping

Vanbinnen heeft de woning op de eerste verdieping 4 grote slaapkamers, een waskamer en een badkamer. Op de tweede verdieping zitten twee appartementen. Op de begane grond zitten veel leefruimtes. Bij de woning zit ook nog een ruime tuin die in 2018 is aangelegd. Deze is erg luxe en beschikt onder andere over een douche.

Badkamer

Te koop: de vraagprijs op Funda

Dit pand wordt geleverd met een camerabeveiligingssysteem, alarminstallatie, intercom met touchscreen en een data- en wifi-netwerk. Je vraagt je misschien af wat de prijs is van deze vette woning in Eindhoven. Zoals je kan verwachten ligt de prijs hoog, maar je krijgt er zeker iets voor terug. Je betaalt er 1.895.000 euro voor, wat dus neerkomt op een kleine 2 miljoen euro.

Funda Eindhoven

Funda Eindhoven

Funda Eindhoven

Voormalige jongensschool

Slaapkamer school