Man wil van zijn woning in Hoorn af

In Hoorn staat nu een rijtjeswoning te koop gelegen aan het water, die ook nog eens een centrale ligging heeft en van alle ruimte en comfort is voorzien. Het geheel heeft een woonoppervlakte van 130 m² en een perceel van 183 m². Deze woning beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken. Daarbij zit ook een speciaal zitgedeelte met uitzicht op de tuin en een eetgedeelte.

Eenmaal op de eerste verdieping aangekomen, vind je drie slaapkamers en een badkamer die is voorzien van een inloopdouche, duo wastafel en een tweede toilet en de grote slaapkamer heeft een eigen balkon. Op de tweede verdieping zijn er nog twee extra slaapkamers te vinden waarvan de grootste slaapkamer, net zoals op de eerste verdieping, ook toegang geeft tot het balkon. Door de extra voorzieningen zoals een wasmachineaansluiting en de CV-opstelling is deze verdieping perfect voor grotere gezinnen of woningdelers. Bijna alles is al in orde aan de woning, alleen moeten er nog wat kleine onderhoudswerkzaamheden gebeuren. Zo moet het dak vervangen worden, omdat er last is van lekkages tijdens hevige regenval.

funda woning hoorn

De woning is heerlijk gelegen aan het water en bevindt zich in een geliefde buurt met een nabijgelegen wandelpark, dus zo kan je ook nog heerlijk genieten van de natuur dicht bij huis. Ook is er een winkelcentrum met een divers aanbod aan supermarkten en winkels in de buurt waardoor je gemakkelijk je alledaagse boodschappen kan halen. De binnenstad van Hoorn is binnen handbereik en de nabijgelegen snelwegen brengen je snel en gemakkelijk naar steden als Alkmaar, Amsterdam, Enkhuizen en Lelystad.

De verkoper van de woning heeft – in de hoop de verkoop te versnellen – wel een en creatieve foto geplaatst, namelijk een foto van zichzelf in de woonkamer met een grote hoorn in zijn hand. Het gaat natuurlijk wel over een woning in Hoorn. Ha!

Bekijk hieronder nog een aantal foto’s:

funda hoorn

funda hoorn